Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Tom De Wulf, Bruno Deneckere, John Snauwaert e.a.

Wulfmann

vri 23 apr - 20.30 uur - muziek

 

tomdewufld 

 

€ 17 / € 12,20 (-26) / € 4,25 UiTPAS met kansentarief

 

Het publiek van CC De Herbakker kent Wim De Wulf voornamelijk van zijn creaties bij het theatergezelschap Ultima Thule. De voorstellingen ‘Door de bomen het bos’, ‘GOMAARtrilogie’ en ‘LOOP!’ werden fel gesmaakt door het publiek. Hij was niet enkel artistiek leider, maar ook acteur, schrijver en muzikant. Hij speelde in tientallen Vlaamse theatergezelschappen en als regisseur zorgde hij mee voor de doorbraak van Kommil Foo.

 

Daarnaast bouwde hij aan een muzikaal oeuvre dat resulteerde in niet minder dan vier albums. ‘Wulfmann’ werd zijn laatste creatie. Door ziekte overleed hij op 29 juli 2016. Hij was net 60 geworden.

 

Het repertoire van Wim De Wulf is muzikaal zo gevarieerd en tekstueel diepgaand dat een groep muzikanten besloot om het opnieuw te brengen.

 

Ze maakten een selectie van zijn meest succesvolle nummers als eerbetoon aan een bijzonder getalenteerd man.

 

van, met: Bruno Deneckere (zang en gitaar), Wigbert (zang en gitaar), Joeri Cnaepelinckx (zang), Niels Verheest (piano en hammond), Pato Van Hecke (zang) Geert Waegeman (viool, mandoline), Jean Van Lint (bas en zang), John Snauwaert (saxofoon), Jan D’Haene (trompet), Tom De Wulf (drums)

foto: Michel Goessens

 Logo Uitschieter 


Zoeken