Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Wito Geerts & Johannes Wirix-Speetjens / Metis vzw

zonderlingen

zat 13 feb - 20.30 uur - theater

 

witogeerts 

 

€ 14 / € 10,10 (-26) / € 3,50 UiTPAS met kansentarief

 

Eén ding is zeker: als wij elkaar vanavond ontmoeten, dan zullen wij genereus zijn, daar mag u van op aan. Als wij elkaar vanavond niet ontmoeten, dan hebben die jongens geen voorstelling. Denkt u. Terwijl dat in werkelijkheid helemaal niet zo is. Als wij elkaar vanavond meerdere keren zullen ontmoeten, dan kan dat op lange termijn voor problemen zorgen - zo gaat dat soms in relaties - maar evengoed voor exponentieel geluk.

 

Wito Geerts en Johannes Wirix-Speetjens schreven elk en afzonderlijk van mekaar een monoloog waarbij ze vertrokken vanuit hun ervaringen in respectievelijk Indonesië en Rome. Vanavond vindt de ontmoeting plaats. Een ontmoeting tussen twee wereldbeelden.

 

Dit alles in een zoektocht naar de ander, naar de wereld om hen heen en naar datgene wat het alledaagse van het leven overstijgt. Wees getuige van deze clash van de eeuw!

 

Muzikaal worden Johannes en Wito omringd door de Antwerpse elektroakoestische band GlassHelder, vier studenten Jazz aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Speciaal voor ‘zonderlingen’ creëren ze een eigentijdse soundscape.

 

Bij deze voorstelling wordt een nagesprek voorzien.  

 

tekst, spel: Wito Geerts, Johannes Wirix-Speetjens

schrijfcoaching: Peter De Graef

spelcoaching: Bruno Vanden Broecke

muziek: GlassHelder (Maurice de Clerck, Simon de Rover, Thibaut Deryckere, Lorenzo Kobina)

grafische vormgeving: Jules BrackeLogo Uitschieter 


Zoeken