Direct naar hoofdmenu / zoekveld

LAP vzw

Level Q

din 24 sep - 13.45 uur 

5de en 6de leerjaar

 

LAP vzw

€ 5


Een fysiek spel waar iedereen wordt uitgedaagd.

Vallen en opstaan tot je de eindmeet bereikt.

Of net niet?

Geraken we tot Level Q?

 

'Level Q' is een theatrale, komische dansvoorstelling waarin vier spelers tot het uiterste gaan. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en die van het publiek. 

 

De voorstelling is geïnspireerd op het kijkplezier dat mensen beleven bij verschillende spelen, spelprogramma's en sportwedstrijden. Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Dat alles elk moment kan keren? Wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent? Met dans, theater en circus stelt LAP vzw het competitieve aspect 'winnen en verliezen' in vraag.

 

THEATERKRANT

De voorstelling kent lekker veel vaart, verbeeldt doldwaze situaties en speelt vrolijk de clichés uit die dergelijke game-typetjes hanteren. (...) Als gamen net zo leuk is als deze dansvoorstelling, dan zit het wel snor.

 

Het gezelschap voorziet op woe 25, don 26 en vri 27 sep een omkadering op school. Aan de hand van een fysieke workshop gaan ze aan de slag met thema's uit de voorstelling.

Dit duurt twee lesuren en er mogen max. 25 lln deelnemen. Kostprijs: € 2 per leerling. Inschrijven kan via scholen@ccdeherbakker.be.

 

Duur: 50 min.

Max aantal: 200 lln

 

concept en choreografie: Dafne Maes en Danaé Bosman

dans en spel: Dafne Maes, Danaé Bosman, Piet Van Dycke en Bart van der Heijden/Steven Beersmans

muziek: Linde Carrijn

eindregie: Randi De Vlieghe

coproductie: CC Deurne, DE Studio, 30CC en CC Het Gasthuis

foto: Liese Vaesen 

 

www.lapvzw.be

 

 

LAP vzw


Zoeken