Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Raf Walschaerts

Zoon

din 4 feb - 10 en 13.45 uur 

3de en 4de leerjaar

 

Raf Walschaerts

€ 5


Een kleiner hartje hadden ze in zo'n groot lijf niet kunnen steken. Sterk als een paard, koppig als een ezel, maar zo kwetsbaar als een pasgeboren vogeltje. Jonge, jonge, het is genoeg dat er toevallig een kleine eens lief naar hem lacht, of hij wordt helemaal week. En als hij week wordt, is dat schonkige, hoekige lichaam nog minder in toom te houden dan anders: schokken van het lachen (om van binnen niet te wenen). Duizend woorden om alle hoeken en gaten te dichten. Veel te veel. Watervallen vol verhalen, en allemaal echt gebeurd! En overdrijven ... en met spek schieten ... en liegen ... en plan trekken ... En toch zo waarachtig zijn als geen ander: zoon.

 

'Zoon' stond in 2011 al op de planken van het cultuurcentrum. We zijn dan ook heel blij dat Vlaanderens meest bekende cabaretier Raf Walschaerts deze bejubelde voorstelling op het repertoire houdt.

 

KNACK

Op de meest explosieve momenten grijpt Walschaerts naar zijn gitaar om de angst, de twijfel, het verdriet en de onrust van 'Zoon' te verklanken en treft daarbij jong en oud recht in 't hart. 

 

Duur: 55 min.

Max aantal: 300 lln

 

van: Raf Walschaerts

met: Raf Walschaerts, Gwen Cresens (bandoneon, accordeon) en Ben Faes (contrabas)

regie: Ineke Nijssen

productie: Caroline Lanoye

foto: Caroline Vincart

 

 

Raf Walschaerts


Zoeken