Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Rondleiding voor scholen

 

Nieuwsgierig naar wat er achter de schermen van CC De Herbakker gebeurt? Benieuwd hoe die grote decors binnen en buiten geraken? Zin om eens te snuisteren in de artiestenfoyer en de loges? Wil je graag eens weten hoe voelt het om op scène te staan?

Op aanvraag kunnen klassen van zowel basis- als secundair onderwijs rondgeleid worden in het cultuurcentrum. Een medewerker zal de leerlingen de donkerste hoekjes van het gebouw tonen en tal van weetjes uit de doeken doen. Na een rondleiding krijgen de leerlingen de kans om zelf eens op het podium te staan. Er kunnen enkele improvisatieoefeningen gegeven worden waarbij de leerlingen voeling krijgen met de scène.

De precieze aanpak van de rondleiding wordt altijd in samenspraak met de betrokken leerkracht bekeken en aangepast op maat van de klasgroep. 

 


 

De combinatie van rondleiding en improvisatieoefeningen duurt 90 minuten en kost € 3 per leerling. We splitsen een dag op in twee dagdelen: in de voormiddag van 10.00 uur tot 11.30 uur; in de namiddag van 13.45 uur tot 15.15 uur. U kiest zelf of u in de voor- of namiddag wil komen.

Er mogen max. 30 lln deelnemen aan één dagdeel. In onderling overleg zoeken we een gepaste datum.

Een aanvraag kan via 09 218 27 36 of scholen@ccdeherbakker.be

 

Download via deze link de splinternieuwe scholenbrochure 2019-2020

 


Zoeken