Direct naar hoofdmenu / zoekveld

lesmap en evaluatie

Leerlingen wonen een voorstelling met meer enthousiasme bij wanneer ze voorbereid zijn. Omdat het cultuurcentrum daar extra op wil inzetten, biedt het vanaf seizoen 2020-2021 een gebruiksvriendelijk, digitaal theaterspel aan: Voor De Show.

 

De meeste gezelschappen voorzien een lesmap bij de voorstelling (voor lager onderwijs: de lesmap wordt geïntegreerd in het spel Voor De Show). Deze wordt ongeveer twee weken voor de voorstelling per mail bezorgd. We rekenen erop dat de lesmappen in de school onder alle betrokken leerkrachten worden verspreid. Van zodra er lesmateriaal (lesmap, recensies, trailer …) beschikbaar is, is het ook raadpleegbaar op deze site. 

 

In voorbije seizoenen organiseerden we soms in samenwerking met het gezelschap omkadering in de vorm van nagesprekken, inleidingen of workshops. Omdat we dit seizoen door de snel veranderende maatregelen korter op de bal willen spelen, wordt dit aanbod niet gecommuniceerd. Indien we omkadering voorzien, houden we scholen per mail op de hoogte.

 

Jouw mening is belangrijk! Zowel het cultuurcentrum als de gezelschappen hechten grote waarde aan jouw oordeel, én dat van jouw leerlingen. Met enkele reacties van leerlingen op mail zijn we al heel tevreden. 

 
 
 

Zoeken