Er even tussenuit

Wijkcentrum De Kring

De Kring biedt diverse laagdrempelige activiteiten aan voor jongeren en volwassenen: gespreksnamiddagen, muziek maken, computercafé, … Of je kan eens langsgaan voor een babbel bij een drankje in de cafetaria.

De Kring

Lokaal Dienstencentrum Zonneheem

Wil je graag samen met de persoon die je ondersteunt eens een activiteit doen? Willen jullie er gewoon eens samen op uit en iets eten of drinken in een toegankelijke omgeving? Weet dan dat je altijd welkom bent in lokaal dienstencentrum Zonneheem. Binnen het dienstencentrum gaan ook verschillende themacafés door, waar je mogelijks aansluiting vindt. 

LDC Zonneheem

Uitpas

Een concert of theatervoorstelling? Een duik in het zwembad? Of toch maar liever een lezing of workshop? Dankzij UiTPAS Meetjesland word je extra beloond wanneer je deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten in Assenede, Eeklo, Kaprijke, Wachtebeke en Zelzate. Mensen met een beperkt inkomen kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen en genieten van een extra korting op tal van activiteiten.

Uitpas

Uitjes voor jonge mantelzorgers

De Plek

Jonge mantelzorgers (15-30 jaar) kunnen er even tussenuit in De Plek. Je kan gewoon hangen in de zetels of meedoen aan activiteiten. Naast ontspannen kan je er terecht met vragen over onderwijs, werk, goed in je vel zitten of andere dingen die jou bezig houden.

De Plek

Jeugdhuis De Route

Jeugdhuis De Route is een ontmoetingsplaats voor en door jongeren vanaf 14 jaar. Het jeugdhuis wil de jongeren creatieve, culturele, sportieve en vormende activiteiten aanbieden zonder onderscheid van herkomst, geslacht, politieke of religieuze overtuiging. Los daarvan willen we ook een warme thuis zijn waar jongeren terecht kunnen om te ontspannen of net eens zot te doen.

Jeugdhuis De Route

Contact

Zorg en Ouderenbeleid - Buurtzorgconsulent

Adres
Industrielaan 2 , 9900 Eeklo Stadskantoor
GSM
0473 56 66 92
buurtzorgconsulent@eeklo.be
Vandaag
Nu open
open van 09:00 tot 12:00
Morgen
open van 09:00 tot 12:00