Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

Marlon Kicken (NL) - Supportact: Amelie Albrecht

De meest goedlachse cabaretier van Nederland toert weer langs tal van theaters in Nederland, maar speciaal voor Friends of Comedy, maakt hij ook een uitstapje naar Eeklo! Hij begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Marlon Kicken zit letterlijk in de lift! Dit is natuurlijk de makkelijkste en snelste manier om boven te komen, maar is het soms niet slimmer om de trap te nemen? In zijn derde theatervoorstelling ‘In de lift’ neemt Marlon je mee van het verleden, naar het heden en de toekomst. Wie kwam hij tegen? En wat staat hem nog te wachten?

Met een humoristische blik becommentarieert Marlon Kicken de wereld om zich heen. Deze meester-verteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt en als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof je er zelf bij bent geweest!
Deze show behoort tot de officiële tournée van Marlon Kicken.
Al brengt hij uiteraard een soort Stand-Up-versie van zijn show, aangepast aan het Belgische publiek. Een bijzondere grote eer voor Friends of Comedy.

Leuk weetje trouwens:
Marlon won de Culture Comedy Award in 2009. (Ook eerder gewonnen door Michael Van Peel & Bart Cannaerts) 🙂
En het leuke is... hij versloeg in de finale niemand minder dan... Steven Mahieu.

Als supportact deze avond krijgen jullie niemand minder dan Amelie Albrecht! Winnares van Humo's Comedy Cup 2018. Haar stijl is onvervalste stand up comedy met een zeker je-m’en-foutisme en veel zelfrelativering.

Tickets kosten 12€ & kan je enkel bestellen per mail: tickets@friendsofcomedy.be
Opgelet gmail-gebruikers, onze reactie verschijnt vaak in je spamfolder.

Met dank aan onze sponsors: LIANTIS, Car Connections (Roeselare), Pleisterwerken Minnaert (Sint Laureins) & T.DC Zwembadtechnieken (Knesselare)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
zaterdag 25 mei 2019 van 20:30 tot 22:30
Prijs
€ 12.0 ( Basistarief: 12,00 € )
 
 
Contact
tel: 
Reserveren

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken