Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

The Antler King

The Antler King is het geesteskind van Maarten Flamand en Esther Lybeert. Sinds 2011 werken ze gestaag aan een pad van catchy indiepop met prachtige vocale harmonieën en kruimels psychedelica.

‘Ten For A Bird’ (2018) is de derde studioplaat van het duo. Het is de plaat van de bevestiging, met lovende reviews in onder andere Humo (*****). Singles ‘Orange Monkey’ en ‘Pixie-Led’ passeerden regelmatig op Radio 1. De popmuziek met weerhaken vormt een perfecte, eigentijdse soundtrack. Op het album overheerst de romantiek, maar met een psychedelisch, donker kantje, wat het geheel een ietwat tijdloze feel geeft.

Voorprogramma:
And They Spoke in Anthems is de band van fulltime melancholicus Arne Leurentop. Diens debuutplaat ‘June’ (2014) werd alom geprezen en zorgde voor airplay op onder andere Radio 1. Nu, vijf jaar later, is opvolger ‘Money Time’ klaar. Het is een sprankelend, (mee)slepend plaatje dat soms groovet, en soms opzettelijk niet, met teksten die ertoe doen, openbloeiende refreinen en meer sferen dan er manen rond Jupiter zijn. Tot op heden was ATSIA live een one-man-band, maar tegenwoordig krijgt Leurentop ruggensteun van Maarten Flamand op snaren en pedalen, en Jan Dhaene op drums en toetsen.

Dit concert is een samenwerking met muziekclub N9.

locatie: staand concert in N9 villa, Molenstraat 165, Eeklo

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
zaterdag 19 oktober 2019 van 20:30 tot 22:30
Prijs
€ 14.0 ( Basistarief: 14,00 €; UiTPAS met kansentarief: 3,50 €; avondkassa N9: 17,00 €; avondkassa N9 UiTPAS met kansentarief: 4,25 € )
 
 
Contact
tel: 
 
mail: 

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken