Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

Meetjesland Cafédag

Op Pinkstermaandag is het traditiegetrouw Meetjesland Cafédag. Op deze sfeervolle dag zetten de Meetjesland Cafés het Meetjesland, de streekproducten en zichzelf in de kijker.
Om 11 uur start het aperitiefconcert met Trio Traverse. Vanaf 13u bereidt ‘Jürgen Kookt’ een Meetjeslandse brochette: een verrassende mengeling van heerlijke Meetjeslandse vleesgerechten, gecombineerd met sauzen, groenten en kroketjes.
In de namiddag zijn er lokale producenten aanwezig om de kleine honger te stillen. De muzikale sfeer wordt verzorgd door een Meetjeslandse band.
Voor kinderen is er kinderanimatie met onder meer een springkasteel, schminkster en een goed gevulde bolderkar met ‘traditionele’ kinderspelen. Dankzij de Belgische krulbolbond kan iedereen deelnemen aan een krulbolinitiatie. Alle ingrediënten om er een sfeervolle dag van te maken zijn dus aanwezig!
Start aperitiefconcert: 11u
Meetjeslandse brochette: 13u. Inschrijven voor de Meetjeslandse brochette kan tot maandag 3 juni 2019 via huysmanhoeve@plattelandscentrum.be of 09 327 04 47.
Kostprijs: 19€ per volwassene, 12€ per kind (t.e.m. 12 jaar).
15u: optreden Meetjeslandse band.
Einde: uitzonderlijk open tot 20u
Inkom: gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
maandag 10 juni 2019 van 12:00 tot 20:00
Prijs
€ 0.0 ( Basistarief: 0,00 € )
 
 
Contact
tel: 
 

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken