Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

Seizoensafsluiter met mobiele fruitpers

Het seizoen loopt op zijn einde. Daarvoor kijken we na zes maanden dankbaar terug op een vruchtbaar en overvloedig jaar. Drink voor een laatste keer dit seizoen een lekker drankje uit het Meetjeslands assortiment en geniet van alles wat de hoeve te bieden heeft.
Oogstverwerking staat vandaag centraal en zowel voor kinderen als voor volwassenen organiseren we leuke workshops over het verwerken van voedsel. Er is tevens een workshop zeefdrukken op textiel. Breng je eigen niet-bedrukte t-shirt mee. Er wordt gewerkt met een vast sjabloon.

Om 15u is er een optreden van Joke Herremy (Jomy). Een straffe madam die deelnam aan ‘The Voice van Vlaanderen’ en met haar unieke stem de halve finale bereikte.

De mobiele fruitpers staat net als vorige jaren in onze boomgaard.
Wie thuis appel– en perenbomen heeft en een oplossing zoekt voor al dat vele fruit, kan dit laten persen. Minimum pershoeveelheid is 75 kg. Vooraf een afspraak maken is noodzakelijk.

Start Mobiele Fruitpers: 9u
Afspraak fruitpers via 0475 26 24 80 of info@mobielefruitpers.com

Start workshops oogstverwerking: doorlopend tussen 11u en 17u
Start workshop zeefdrukken: vanaf 14u tot 17u. Kost per zeefdruk: 3€. Elke deelnemer brengt eigen t-shirt mee.

Optreden Jomy: 15u

Einde: 18u

*De fruitpers is pas aanwezig bij een totale minimum pershoeveelheid van 3000 kg. Als deze hoeveelheid niet wordt gehaald, worden ingeschreven personen hiervan op de hoogte gebracht en krijgen een alternatieve locatie voorgesteld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
zondag 29 september 2019 van 09:00 tot 18:00
Prijs
€ 0.0 ( Basistarief: 0,00 € )
 
 
Contact
tel: 
 

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken