Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

Area 23 indoor Paintball

Bij ons kan je elke dag terecht van 9 tot 23 uur voor één of enkele uren PAINTBALL! (enkel op reservatie en min. 8 personen)

Voor wie?

Om een verjaardag te vieren of als teambuilding, met de klas of als vrijgezellenfeest, met een jeugd- of sportvereniging of als bedrijfsuitstap...

Iedereen vanaf 10 jaar kan bij Area 23 met een groep vanaf 8 personen PAINTBALL spelen! Let wel: enkel op reservatie.

Waar?

Ons huidig terrein, gelegen te: "Korte Moeie 57b, 9900 Eeklo" is volledig indoor, met een heel zachte ondergrond van Turf (kunstgras) waar u zich geen pijn aan doet. Zowel overdag als 's avonds, is er uitstekende belichting op het veld. Wij kunnen u dus steeds optimale omstandigheden aanbieden. U hoeft niet door modder te ploeteren en u heeft er geen last van als het donker is. Ook regen en wind kunnen uw spel bij ons niet beïnvloeden.

Er is een ruime parking net naast het gebouw.

Wanneer?

U kan altijd genieten van dit fantastische spel en deze fantastische sport! Wij zijn het hele jaar door, iedere dag open van 9 tot 23 uur voor groepen vanaf 8 personen. Het enige wat u moet doen is op voorhand reserveren. Hoe vroeger u reserveert, hoe meer kans dat er plaats vrij is op het moment dat u graag zou komen, gelieve daar rekening mee te houden.

Een unieke belevenis: PAINTBALL als Sport!

Samen met familie, vrienden en collega's kan u bij ons kennis maken met PAINTBALL als SPORT.
In plaats van in een bos of achter auto's of houten paletten, speel je bij ons op een competitieveld met sup'air obstakels. Dat zijn grote opblaasbare zakken in verschillende vormen. Deze terreinen zijn meer open, zo heeft u meer overzicht over het spel. Ze zorgen ook voor directe en intense spellen die minder lang duren.

U moet dus nooit lang wachten om een volgend spel te kunnen beginnen.U verliest geen tijd met uw tegenstander eerst te zoeken. De actie barst onmiddellijk los vanaf het startsignaal van het eerste spel. Vanaf dan grijpt de adrenaline u bij de keel en moet u proberen in teamverband de tegenstanders te verslaan. Met een semiautomatisch luchtdrukpistool schiet u verfballetjes af waarmee u de tegenstander probeert te raken. Als iemand, eender waar op het lichaam, geraakt wordt, verlaat die het veld. Zo probeer je iedereen van het ander team uit te schieten. Dat is de basis en het meest gespeelde spel, maar bij ons kan u uiteraard verschillende spelvormen spelen.

Iemand in de verf zetten?

U wilt een vrijgezel, een jarige of een ander feestvarken eens extra in de verf zetten?
DAT KAN!
Wij hebben 2 konijnenpakken, verschillende hoofdattributen en een speciaal spel ter beschikking.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
open alle dagen van 09:00 tot 23:00
Prijs
€ 15.0 ( 1 uur12, 50 EUR p.p.(50 balletjes inbegrepen) 3 uur25 EUR p.p.(100 balletjes inbegrepen) )
 
 
Contact
tel: 
 
mail: 

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken