Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

Flying Horseman en Raman.

De laatste jaren groeide het Antwerpse Flying Horseman uit tot een unieke band met een volledig eigen, zinnenprikkelende sound. Vijfde studio-album ‘Rooms / Ruins’ is uit sinds januari van dit jaar bij Unday Records. De plaat noopt de luisteraar tot introspectie, alvorens hem/haar de kosmos in te schieten. De muziek is grillig, contrastrijk en mysterieus. De band klinkt tegelijkertijd gefocust en dromerig, doelgericht en dubbelzinnig.

Live vliegt Flying Horseman steevast nog wat hoger, en graaft het nog net iets dieper dan in de studio. Naast een groot aantal songs uit het nieuwe album brengen Bert Dockx en de zijnen tijdens dit concert ook een gulle greep uit hun indrukwekkende backcatalogue.

De support komt van RAMAN. De jonge Gents-Brusselse band is in 2018 Artist in Residence bij muziekclub N9 en speelt alternatieve rock-‘n-roll, met steeds een voet in blues- en rootsgronden.

In 2017 kaapte de band vol overtuiging de eindoverwinning weg in provinciaal muziekconcours Oost.Best! Een jaar eerder werden de heren - met hun allereerste optreden ooit (!) - de winnaars van Jonge Wolven 2016.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
vrijdag 12 oktober 2018 van 20:30 tot 23:59
Prijs
€ 18.0 ( Basistarief: 18,00 €; VVK: 15,00 € )
 
 
Contact
tel: 
 
mail: 
Reserveren

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken