Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

Jef Neve - Spirit Control

Wat als je voelt dat je op topsnelheid bent? Wat als plots in het midden van je leven alle zeilen in de juiste richting staan? Wat als je eindelijk geleerd hebt om op de moeilijkste golven te blijven rechtstaan en met een spectaculaire sprong het veilige strand weet te bereiken? Het gevoel dat je hebt wanneer je gaat kitesurfen, een gecontroleerd gevecht met water en wind, zelfs in de mogelijkheid zijn om ‘te vliegen’. Dat is wat Jef Neve vond in zijn leven.

‘Spirit Control’, ervaren dat je geest eindelijk doet wat je altijd verlangde, de gedachte dat je zelf aan het roer staat nu, een heerlijk gevoel van vrijheid. De mooiste muziek is zoals het leven op zijn best: ruimte voor improvisatie. De mooiste stem is er subtiel uit weggelaten, zodat iedereen ze voor zichzelf kan inkleuren en zijn eigen verhaal kan scheppen.

Het tempo ligt hoog, de piano duwt de stroom voorwaarts, drums en elektronica doen het rommelen in de onderbuik terwijl de strijkers voor het drama zorgen. Dit resulteert in meeslepende songs waar je zo de beat onder kan voelen. Per ticket wordt een administratiekost van € 1 aangerekend.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
donderdag 6 december 2018 van 20:30 tot 22:00
Prijs
€ 22.0 ( Basistarief: 22,00 € )
 
 
Contact
tel: 
Reserveren

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken