Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

Landrovers: Danny Vera + William LG Branch

De Zeeuwse zanger, muzikant en songwriter Danny Vera werd met rock-’n-roll in de aderen geboren. Hij brengt sinds 1995 americana en rockabilly in de stijl van de meesters als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley. Bij onze noorderburen speelt de man steevast in uitverkochte zalen of voor een uitzinnig festivalpubliek. 2019 moet het jaar van de doorbraak in België worden.

Danny Vera debuteerde in 2002 met langspeler ‘For the light in your eyes’. Zijn recentste album ‘Pressure Makes Diamonds’ bestaat uit twee delen. Het eerste deel, ‘The Year Of The Snake’, is uit sinds november 2018. Tweede deel ‘Pompadour Hippie’ ligt sinds dit voorjaar in de rekken. Daarop hoor je ballads die ontroeren en onthaasten, prachtig gearrangeerde strijkers en blazers en gloedvolle vocalen.

William LG Branch opent de avond solo. De Oudenaardse singer-songwriter stond lang aan het hoofd van The Band of Willies. Hij brengt op country, blues en folk gebaseerde americana. In zijn songs spelen zijn warme donkere stem en mooie melodieën een hoofdrol. Zijn eerste single heet ‘Song For The Weary and Down’.

Op avontuur! Voor dit concert wordt een bus ingelegd van Middelburg naar Eeklo en terug. Een retourticket kost €5. Wil je graag mee? Er zijn combitickets beschikbaar via de ticketlink. De bus vertrekt om 18:45 aan Hof van Tange, Langevielebolwerk, 4331 Middelburg. Verzamelen om 18:30.

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS. LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
vrijdag 20 september 2019 van 20:00 tot 23:59
Prijs
€ 20.0 ( Basistarief: 20,00 €; VVK: 17,00 €; combiticket met bus: 22,00 € )
 
 
Contact
tel: 
 
mail: 
Reserveren

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken