Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / UiT in Eeklo

Bert Dockx Ottla (JazzLab 2.5)

Bert Dockx van Flying Horseman en Dans Dans keert terug naar zijn jazzroots. De zanger-gitarist die nog nooit een slechte recensie kreeg bouwde de voorbije 15 jaar aan een oeuvre dat zowel in een alternatieve rockomgeving als in jazzkringen bewonderd wordt.

Met zijn nieuw project Ottla belijdt Dockx zijn liefde voor de jazz. De band heeft een eerder ongewone bezetting: gitaar, twee saxen, contrabas en twee drummers (waarvan er één dubbelt op diverse synths en elektronica). De muzikanten gaan samen op verkenning binnen een gevarieerd oeuvre. Dat omvat composities van grootmeesters als Thelonious Monk, Sun Ra, Herbie Nichols, Duke Ellington en Alice Coltrane, aangevuld met verrassend eigen werk.

Muziekclub N9 is jarig. Op 24 februari 2019 bestaat de organisatie 40 jaar. Dat we dat zullen vieren tijdens dit concert staat buiten kijf. Meer nieuws daarover volgt binnenkort…

JazzLab bestaat 25 jaar. De organisatie gaf Bert Dockx carte blanche om een nieuw project op te starten. Ottla is het resultaat.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
zaterdag 23 februari 2019 van 20:30 tot 23:59
Prijs
€ 16.0 ( Basistarief: 16,00 €; VVK: 13,00 € )
 
 
Contact
tel: 
 
mail: 
Reserveren

Zoek in evenementen

UiT in Eeklo Evenementen invoeren

Zoeken