Fietsleasing voor personeel

Dankzij de nieuwe wetgeving kunnen medewerkers van ons lokaal bestuur nu een fiets naar hun wens leasen. Het besluit van de Vlaamse regering van 12 maart 2021 maakt voor mogelijk voor onze medewerkers om hun eindejaarstoelage fiscaal voordelig in te ruilen voor een fietsleasingpakket met alles erop en eraan.

Vorig jaar werd reeds bekend gemaakt door Veneco dat het lokaal bestuur Eeklo, samen met 14 andere steden en gemeenten, de handen in elkaar zal slaan met fietsleasemaatschappij Cyclis. Vandaag de dag zal het lokaal bestuur Eeklo één van de eerste besturen zijn die de medewerkers effectief op de (lease)fiets zal zetten.

Alle medewerkers van het lokaal bestuur krijgen de kans om een fiets binnen hun budget te leasen vanaf januari 2023. Op deze manier wil het lokaal bestuur Eeklo het eigen personeel stimuleren om een  voorbeeld te zijn als het op duurzame mobiliteit aankomt.

De fiets heeft, onder meer door de komst van de e-bike, een steeds belangrijkere plaats gekregen in ons verplaatsingsgedrag: gezond, goedkoop en milieuvriendelijk, zonder parkeerproblemen en stresserende files. Fietsen van en naar het werk wordt nu echt zo comfortabel mogelijk gemaakt door de leaseformule, letterlijk en figuurlijk op maat gemaakt voor ieder personeelslid.

Als werkgever willen wij aan ons personeel de mogelijkheid bieden om een fiets te leasen. Onze werknemers kunnen daardoor veel besparen op de aankoop van een fiets. Het is bovendien gezond en je krijgt nog een fietsvergoeding ook. We zijn fier dit als één van de eerste steden te kunnen aanbieden.

Contact

Personeelsdienst voor studenten

Tel.
Fax
09 218 28 01
Vandaag
Nu gesloten
Open van 09:00 tot 12:30
Morgen
Open van 09:00 tot 12:30

Personeelsdienst

Vandaag
Nu gesloten
Open van 09:00 tot 12:30
Morgen
Open van 09:00 tot 12:30
Naar top