Galgenbosfeest

Op zondag 23 juni vindt de derde editie van het Galgenbosfeest plaats. Een gezellig buurtfeest in Sint-Jozef waarbij er ruimte is voor ontmoeting en verbinding in een mooi natuurgebied. 

Tussen 14.00 en 19.00 uur zijn alle buurtbewoners welkom. Woon je niet in Sint-Jozef, maar wil je ook langskomen? Zeker welkom! Er zijn tal van activiteiten te beleven voor het hele gezin en er worden verschillende muzikale optredens gebracht door de Kunstacademie Eeklo. 

Sint-Jozef is een heel grote buurt met veel diversiteit en door ontmoetingsmomenten te creëren willen we buurtbewoners samenbrengen. Door samen te werken met diverse partners én meer gedragenheid te creëren, proberen we zo in te spelen op de lokale verankering van het Galgenbosfeest.

Het Galgenbosfeest is een organisatie van Stad Eeklo, Kiemkracht en De Volkstuin. Tijdens deze derde editie wordt er opnieuw samengewerkt met tal van partners uit de buurt: Woonmaatschappij Meetjesland, Sportclub Boezjeern, Kunstacademie Eeklo, Ligo, OKRA Sint-Jozef, KWB Sint-Jozef, Basisschool Sint-Jozef & Sint-Janneke, KTTC Eikenlo en Upcycling by Patrick Van Paesschen. 

Galgenbosfeest
Zondag 23 juni, 14.00 - 19.00 uur
Galgenhof, Galgenstraat 60
Toegang is gratis.
Drank- en eetbonnen kunnen betaald worden cash of met bancontact. 

Naar top