GEKKO

Wie zijn we?

GEKKO is de naam van de vakantiewerking van de jeugddienst. Gekko’s veranderen van kleur naargelang de omstandigheden en ook onze werking past zich aan naar de wensen en eigenheid van de kinderen. Maar bovenal zit in het woord Gekko ook het woord GEK en laat het nu net dat zijn wat kinderen mogen doen tijdens de vakantie: GEK DOEN!

Tussen 6 en 12 jaar en zin in dolle avonturen? Dan kan je terecht bij de vakantiewerking GEKKO in Eeklo.

Wat doen we?

In groepjes van 20 kinderen is er elke voor- en namiddag een open spelaanbod in het weekthema. Het aanbod waaruit je kan kiezen is zowel binnen als buiten, creatief, vernieuwend en begeleid door TOP-animatoren.

Op maandagvoormiddag wordt wekelijks een workshop gegeven. Boomklimmen, stop motion video en een didgeridoo maken, we doen het allemaal. Elke week staat er weer een interessante en leuke workshop gepland. Let op, hiervoor moet je steeds op voorhand inschrijven.

Elke donderdag gaan we met de bus op uitstap. Onze volgende bestemming is misschien een museum, pretpark of dierentuin. Let op, hiervoor moet je steeds op voorhand inschrijven.

Dinsdag gaat groen zwemmen en woensdag brengt rood een bezoek aan het zwembad. Hiervoor moet je niet verplicht op voorhand inschrijven, je kan het ook doorgeven bij aankomst op de dag zelf.

Meer informatie over de weekthema’s, de kostprijs en hoe je kan inschrijven vind je terug in De Kidsgids!

Volg ook onze Facebookpagina voor meer informatie en updates.

Wanneer kan je naar speelplein Gekko komen?

Gekko heeft elke zomervakantiedag werking van 9 tot 12.15 uur en van 13 tot 16.30 uur.

Ook in de krokusvakantie, paasvakantie en herfstvakantie is er speelpleinwerking. In de Kerstvakantie is het speelplein gesloten.

Je kan je ’s ochtends of ’s middags aanmelden of vooraf online inschrijven. Middagopvang is ook mogelijk.  

Wie speelt mee?

Op basis van je leeftijd worden je ingedeeld in groepen:

GROEN = 1ste tot en met 3de leerjaar
ROOD =  4de tot en met 6de leerjaar

Gekko is een inclusief speelplein. Dus ook al heb je een beperking, je kan steeds komen meespelen op GEKKO!
Opgelet: ouders die hun kind met een beperking willen inschrijven kunnen dit niet de dag zelf doen. Om ook aan hen een zomer vol plezier te bieden wordt vooraf afgesproken om de nodige begeleiding te voorzien.

Wat breng je mee?

De kinderen krijgen doorlopend de mogelijkheid om water te drinken. Ze moeten hiervoor een herbruikbare waterfles meebrengen met hun naam op. Ze kunnen ook een herbruikbare waterfles van Gekko aankopen voor € 2,50. Hebben de kinderen geen waterfles mee, dan geven we hen een waterfles van de werking en wordt die na de vakantie gefactureerd.

De kinderen dragen kledij die vuil mag worden. Ze mogen ook steeds een schort meebrengen voor knutsel- of kookactiviteiten. Probeer alles zeker te naamtekenen. We vragen om waardevolle spullen steeds thuis te laten.

Hoe inschrijven?

Schrijf je vooraf in

Problemen bij de inschrijving? Bel gerust naar de jeugddienst, we helpen je met veel plezier.

Contact

Gekko

Adres
Kerkstraat 121 , 9900 Eeklo Jeugdcentrum Kubiek
Tel.
09 218 29 20
gekko@eeklo.be
Vandaag
Pinkstermaandag
Morgen
Gesloten