Goeiemorgentelefoon

Inhoud

Hé, hoe gaat het vandaag met jou?

Soms doet het eens deugd om honderduit te kletsen of om een begripvolle stem te horen aan de andere kant van de lijn. Een hartverwarmende babbel en een luisterend oor kunnen zoveel betekenen... Heb je hier ook wel eens nood aan? Dan is de Goeiemorgentelefoon misschien wel iets voor jou!

Op regelmatige tijdstippen zal een vrijwilliger je opbellen om te horen hoe het met jou gaat en om een praatje te maken. 

Wie dit wenst kan ook een contactpersoon opgeven die we opbellen wanneer je zelf niet opneemt. 

We gaan vertrouwelijk om met wat verteld wordt en respecteren het beroepsgeheim. 

Procedure

Wil je van dit aanbod genieten of ken je iemand die dit aanbod interessant zou vinden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Wanneer we je aanmelding ontvangen hebben, gaan we op zoek naar een vrijwilliger die je kan opbellen. Jouw babbelbuddy zal jou dan wekelijks of een paar keer per week opbellen, dat kies je zelf. 

 

Kostprijs

Deze dienstverlening is volledig gratis. Je betaalt geen telefoonkosten! 

Voor wie

De babbelbuddies van de Goeiemorgentelefoon staan paraat voor inwoners uit Eeklo die af en toe nood hebben aan een luisterend oor of een goeie babbel.

Heb je meer nood aan een persoonlijk contact of maak je graag eens een wandeling bij jou in de buurt? Dan kan je terecht bij lokaal dienstencentrum Zonneheem

Wil je zelf graag babbelbuddy worden? Registreer je dan als vrijwilliger. Wij contacteren je zelf om verder af te spreken. 

Contact

Thuiszorg Eeklo

Adres
De Zuidkaai Zuidmoerstraat 136 , 9900 Eeklo
Tel.
Website
Vandaag
Nu gesloten
Open van 09:00 tot 12:00
Morgen
Open van 09:00 tot 12:00
Naar top