Grafisch vormgever

Creatief communiceren in een wereld die niet stilstaat? Dat is ook een uitdaging die wij aangaan binnen onze stad en lokaal bestuur! Voor de ondersteuning van zowel onze interne diensten als voor onze externe communicatie, zijn we op zoek naar een grafisch vormgever. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van onze huisstijl in al onze vormen van communicatie. Denk maar aan deze vacature… jij staat mee in voor de lay-out van ons vacaturebericht, onze publicatie op Facebook, onze druk in lokale magazines… noem maar op.

Als grafisch vormgever binnen het lokaal bestuur Eeklo zoek jij de perfecte balans tussen creativiteit en onze huisstijl, zodat we als gekend merk de wereld ingaan.

Een greep uit je takenpakket:

  • Je bent nauw betrokken bij de vormgeving van onze huisstijl en bewaakt deze binnen de organisatie.
  • Je staat in voor het opmaken en ontwerpen van diverse publicaties zoals ons stedelijk informatieblad.
  • Je staat in voor het posten op diverse communicatiekanalen, zoals de gekende social media kanalen.

Wil je graag meer weten over deze functie, bekijk dan zeker de brochure in bijlage.

Profiel

  • Je beschikt over een goede kennis van Adobe Creative Cloud
  • Je hebt een goede kennis van administratieve softwaretools
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je bent houder van een diploma hoger onderwijs
  • Je bent op zoek naar een fulltime job

Wat bieden wij?

Een uitgebreid loonpakket volgens de salarisschaal B1-B3, aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, eco-cheques, hospitalisatieverzekering, … en 35 verlofdagen op jaarbasis (fulltime).

Uiteraard is ons loonpakket niet het enige dat wij te bieden hebben. Binnen ons lokaal bestuur werk je echt mee aan de stad. Jouw werk is direct te zien bij onze burgers en medewerkers.

Daarnaast hecht ons lokaal bestuur ook zeer veel belang aan een mensgericht HR-beleid, waarbij je niet alleen een gunstige werktijdregeling hebt met een zeer flexibel uurrooster, we zetten ook in op tal van acties omtrent fysiek en mentaal welzijn.

Wat moet je doen om te solliciteren?

Solliciteren kan t.e.m. 30 september 2022 en uitsluitend digitaal via onze externe partner, CC Select.

Stuur jouw kandidatuur, samen met je persoonlijk CV, kopie van je hoogst behaalde diploma en recent uittreksel van het strafregister model 1 (niet ouder dan 3 maand) via bovenstaande knop.

Contact

Personeelsdienst