Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / jeugdcentrum

jeugdcentrum

Wat is jeugdcentrum Kubiek?

In jeugdcentrum Kubiek is de Stedelijke Jeugddienst, jeugdhuis De Route en het jongereninformatiepunt gehuisvest. Daarnaast vind je in het jeugdcentrum een polyvalente zaal die kan gebruikt/gehuurd voor activiteiten, optredens en fuiven en zijn er twee ingerichte repetitieruimtes voor Eeklose/Meetjeslandse bands.

De bedoeling van het jeugdcentrum is een ontmoetingsplaats te zijn voor alle kinderen en jongeren, een plaats waar iedereen terecht kan voor activiteiten, informatie, om af te spreken met leeftijdsgenoten, waar je je ei kwijt kan.

jeugdcentrum 1

De jeugddienst - het jongereninformatiepunt?

De jeugddienst organiseert en ondersteunt op vlak van vrije tijd allerlei activiteiten voor kinderen (grabbelpas, speelpleinwerking, octobus, roefel, buurwerking, buitenspeeldag,...) en jongeren ( 12+, VIP's, buurtwerking,100 dagen,...). In het jongeren informatiepunt kunnen jongeren terecht met al hun vragen of voor advies.

 

jeugddienst in nieuw JC

jeugddienst in nieuw JC

 

 

Jeugdhuis De Route?

Jeugdhuis De Route is een ontmoetingsplaats voor jongeren. Maandelijks organiseert De Route activiteiten zoals een game-night, beursfuif, jazzavond,... Biljart en kicker zijn volledig gratis. Je kan er terecht voor een babbel, om je te onspannen of om even je gedachten te verzetten. Je kan er zelf activiteiten organiseren. Er is ook de mogelijk om het jeugdhuis af te huren voor een feestje (vb. verjaardagsfeestje, afscheidsfeestje,...). Speel je zelf in een band of ben je dj? Beginnend of niet, jeugdhuis De Route is altijd op zoek naar artiesten om in het jeugdhuis te laten optreden. Meer info: http://www.jhderoute.be/

 

jeugdhuis 2

 

 

Verhuur Zaal jeugdcentrum?

Vanaf nu kan je ook de zaal van het jeugdcentrum huren. 

 

Zaal 3

Waar vind je ons?
parkeerkaart Kubiek 

Jeugddienst

Kerkstraat 121
9900 Eeklo

tel.: 09 | 218 29 20
 
Open van maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9 uur tot 12 uur
Op maandag, woensdag en donderdag van 13.30 uur tot 17 uur

Op vrijdag van 13.30 uur tot 16 uur 

Gesloten op dinsdag 


Grote kaart

Zoeken