Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / kinderen / GEKKO

GEKKO

Wat

 

Tussen 6 en 15 jaar? Zin in een onvergetelijke vakantie op vakantiewerking GEKKO in Eeklo?

 

De vakantiewerking voor de Eeklose jeugd zit in een gloednieuw jasje. Waarom? Omdat het kan. En omdat wij ook een beetje ‘gekko’ zijn. Meer vorming, meer uitstappen en -heel belangrijk- keuzevrijheid voor iedereen, want elk kind is uniek en verdient een eigen keuze.

 

De werking voor 6- tot en met 12-jarigen:

 

Voor GEKKOplezier voor 6- tot 12 jarigen moet je in 'De Blokhutten' zijn. 

Elke ochtend en namiddag zijn er keuze-opties; men kan kiezen tussen actief spel, passief spel (crea/koken), bouwdorp, living of vrij spel.

Dinsdag (groen/3e kleuterklas doorlopen tem 3e leerjaar) en woensdag (rood/3e leerjaar doorlopen tem 6e leerjaar) kan er in de namiddag ook gezwommen worden. De keuze kan vooraf via onze online module gemaakt worden maar ook bij aankomst op de dag zélf. Wat je wél dient te doen is je even registreren.

Daarnaast hebben we nog een speciaal aanbod op maan- en donderdagen. Hiervoor dient wél op voorhand ingeschreven te worden. Op maandagvoormiddag wordt wekelijks een vorming gegeven door een externe, hiervoor gespecialiseerde organisatie: boomklimmen, musiceren, zandschilderen,… het kan allemaal!

Op donderdagen gaan we op uitstap. De bestemmingen 2019 zijn Sea Life, Kinderboerderij De Grote Linde, het Gravensteen en… de Efteling!

 

De 12+ werking:

 

12-plussers zijn elke namiddag welkom aan de jeugddienst (Jeugdcentrum Kubiek). Zij beslissen samen met hun animator wat zij willen doen. Op vrijdagnamiddag staan de activiteiten reeds vast. Kijk hiervoor zeker ook eens in de Kidsgids voor 12+. Op einduitstap naar de Efteling kunnen zij uiteraard ook mee, schrijf hiervoor op voorhand in!

 

 

Meer informatie (weekthema’s, extra uitleg, kostprijs en inschrijvingsmodaliteiten) kan je steeds terugvinden in de Kidsgids!

Volg ook onze Facebookpagina voor info en updates.

 


 

GES3 GES4

 

 


 

Wanneer

 

Het speelplein heeft elke zomervakantiedag werking van 9u tot 12u15 en van 13u tot en met 16.30 uur.

U kunt zich 's morgens en 's namiddags met een beurtenkaart aanmelden (of vooraf online inschrijven). Middagopvang is ook mogelijk mits een kleine bijdrage.

 

GES1

 


Wie speelt mee

De deelnemende kinderen


Op basis van hun leeftijd worden ze ingedeeld in groepen:

  • GROEN 1ste tot en met 3de leerjaar 
  • ROOD 4de tot en met 6de leerjaar
  • BLAUW 1ste tot 3de middelbaar 

 

Inclusief!

Ook kinderen met een beperking spelen mee op GEKKO!

Opgelet: ouders die hun kind met een beperking willen inschrijven kunnen dit niet de dag zelf doen. Om ook aan hen een zomer vol plezier te bieden wordt vooraf afgesproken om in de nodige begeleiding te voorzien.

 


 

 

 

 

 

Vrijwilliger op GEKKO worden?

Heb je ooit al eens gehoord van animator in het jeugdwerk? Kort samengevat: dat is kinderen animeren en intussen een centje bijverdienen, en dat voornamelijk in de schoolvakanties.

Maar het is niet alleen dat... Ook maak je een hoop vrienden! Deze bende, waar jij deel van kan uitmaken, heeft een eigen chillplek om te ontspannen, gaan samen op stap en zelfs op teambuildingweekend! 

 

Zegt creatief zijn met sport en spel jou wel iets? Ligt het jou om activiteiten uit te vinden en in mekaar te steken? Heb je ook een nodige dosis gezonde energie en hou je van kinderen? Dan is dit zeker iets voor jou. Welkom bij GEKKO! 

 

Interesse? Stuur dan een mailtje naar jeugd@eeklo.be of spring eens binnen in het jeugdcentrum ‘Kubiek’, Kerkstraat 121 te Eeklo. Wij nodigen jou dan uit voor een korte kennismaking en wie weet wordt jouw zomer onvergetelijker dan ooit!

 

 

 

Speelplein

Kerkstraat 121

9900 Eeklo

tel.: 09 | 218 29 33
 
coördinator: Maaike Van den Abeele
 
Open van maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9 uur tot 12 uur
Op maandag, woensdag en donderdag van 13.30 uur tot 17 uur

Op vrijdag van 13.30 uur tot 16 uur 

Gesloten op dinsdag 


 

 

 

 

Zoeken