Kampioenenhulde

Op vrijdag 17 februari worden de Eeklose sportkampioenen van het sportseizoen 2022 gehuldigd.

De viering vindt plaats om 19.30 uur in het Pop-uptheater CC De Herbakker.

Ben jij kampioen geworden, ken je een inwoner of een lid van een Eeklose sportclub die een topprestatie leverde of wil je een vrijwilliger in de bloemetjes zetten? Geef je kandidaat dan ten laatste op 15 december door via onderstaand formulier, dat je kan invullen en mailen.

De Eeklose sportraad is op zoek naar kandidaten voor volgende categorieën:

  • Lifetime Achievement Award: waardering voor een uitzonderlijke loopbaan als sporter, trainer of bestuurder.
  • Masters Trophy: waardering voor een Eeklose individuele sporter of voor een Eeklose sportvereniging die een uitzonderlijke prestatie leverde in de categorie van de “masters”.
  • Medaille: waardering voor Eeklose sporters of leden van een Eeklose sportvereniging met prestaties op nationaal of internationaal niveau.
  • Trofee voor Sportverdienste: waardering voor Eeklose sporters, Eeklose sportverenigingen of onderwijsinstellingen die een uitzonderlijke prestatie tot stand brachten of zich uitzonderlijk verdienstelijk maakten voor de sport.
  • Verdienstelijke werker: waardering voor bestuursleden, begeleiders of verantwoordelijken van een Eeklose sportvereniging of schoolsport die zich gedurende minstens 10 jaar hebben ingezet voor hun club / sport. Waardering voor leden van een Eeklose sportvereniging die zich minstens 15 jaar hebben ingezet voor hun vereniging.
  • Erediploma: waardering voor buitengewone prestaties die niet voor een medaille in aanmerking komen. 

Inlichtingen

Secretariaat sportraad

Voorzitter sportraad