Kerstconcert Lisa Del Bo, Bart Herman en de Eeklose koren op 23 december 2022.

Na een lange, droge zomer heeft de herfst zijn intrede gedaan in ons land en dan mogen we stilletjes aan weer beginnen dromen over de meest magische tijd van het jaar…. de kerstperiode.

Na een paar jaar van vieren in beperkte kring willen we het dit jaar echter groots aanpakken en hoe kunnen we dit beter doen dan met een feeëriek Kerstconcert in de prachtig versierde Sint-Vincentiuskerk te Eeklo.

Op vrijdagavond 23 december 2022 zorgen we voor een avond vol magie met de hemelse stemmen van Lisa Del Bo en Bart Herman, in samenwerking met de Eeklose koren onder begeleiding van dirigent Aureel Heirman.

Zoek je nog een passend eindejaarsgeschenk voor uw werknemers, relatiegeschenk voor uw klanten of wens je zelf van de feeërieke kerstsfeer te genieten in een adembenemende setting; zoek dan niet verder want wij hebben de ideale oplossing voor jou!

Standaard tickets voor dit prachtige concert met zitplaatsen kosten 25 euro per persoon.

We bieden ook een heus Vip-Arrangement aan. Vip-Tickets kosten 75 euro per persoon. Voor deze prijs word je voor het concert in de sfeer gebracht door een korte receptie met bubbels en worden tijdens het concert speciale zitplaatsen vooraan gereserveerd voor jou. Na afloop van het concert worden jullie culinair verwend met hapjes van de Eeklose traiteur Smaak’et.

Vier jij samen met uw medewerkers of familie Kerst met ons mee?

Tickets zijn te bekomen via mail naar evenementen@eeklo.be of aan de balies van het Stadskantoor, het Jeneverhuis of de bibliotheek.

Contact

Dienst evenementen

Vandaag
Nu open
open van 09:00 tot 12:30 14:00 tot 16:00
Morgen
open van 09:00 tot 12:30