Kersthandelaar 2021

Win de vitrine!

Dit jaar vullen we een hele vitrine met producten van Eeklose handelaars. De inhoud van deze vitrine kunnen klanten winnen door stempels te verzamelen bij de deelnemende handelaars.
Voor elke schijf van 5 euro gespendeerd bij een deelnemende handelaar, krijgt de klant een stempel. Een volle spaarkaart = 20 stempels= één deelname aan de actie. Hoe meer klanten spenderen, hoe meer ze kunnen deelnemen. 

 

Wat verwachten we van onze sponsors? 

Je kan dit jaar producten uit eigen gamma sponsoren. Daarmee krijg je de kans om eigen producten of diensten aan te prijzen en in de vitrine te tonen, dus ook handelaars van buiten het centrum kunnen sponsoren en hun producten in het centrum tonen. Horecazaken kunnen tegoedbonnen of etentjes sponsoren, sauna’s kunnen wellness-arrangementen sponsoren, biermanden van drankhandelaars, cadeaubonnen van kledingwinkels, schoenenwinkels, lokale producenten kunnen lokale producten sponsoren,… 

Voorwaarden voor het sponsorpakket: 

 • Een sponsorpakket moet bestaan uit een product of een tegoedbon uit uw zaak. Een kortingsbon of een andere aanbieding die de winnaar enkel kan innen bij aankoop van een ander product, worden niet toegestaan. 
 • Gesponsorde producten die kunnen bederven, en dus geen volledige maand kunnen blijven staan in de vitrine, mogen ook gesponsord worden. Ze zullen op een alternatieve manier worden uitgestald in de vitrine.
 • Ben je een groothandelaar maar wil je toch sponsoren? Dat kan ook. Dan zal in naam van jouw bedrijf een Eeklobon, met jouw logo en naam op vermeld, voor het gesponsorde bedrag in de prijzenpot komen. Zo toon je jouw als bedrijf solidair met de lokale handelaars en wordt jouw bedrijf ook meegenomen in de promotie/communicatie. 


Wat krijgen onze sponsors daarvoor terug? 

Voor elke sponsoring ontvang je:

 • Een kerstboom in pot om voor jouw zaak te zetten, met lichtjes, verder zelf te decoreren. Bomen en lichtjes worden na de actie door onze technische dienst terug opgehaald 
 • Een herbruikbare sticker: Ook de kerstman koopt lokaal waardoor u als deelnemende handelaar herkenbaar bent
 • Stempelkaarten (om mee te geven met de klanten)  
 • Stempel met het logo van de kerstactie om kaarten af te stempelen
 • Promo op het scherm in de te winnen vitrine
 • Vermelding op wedstrijdpagina op website eeklo.be
 • Een onkostennota voor de waarde van uw sponsoring
 • Als je een product (of bon) sponsort met een waarde gelijk aan of groter dan 200 euro, komt jouw logo prominent op de communicatie rond de kerstactie


Wil jij één van de prijzen sponsoren? Schrijf je dan in.  

Inschrijven kan tot en met 30 november 2021. 


Wat worden de prijzen? 

Stad Eeklo start de prijzenpot al met meer dan 1500 euro aan Eeklobonnen die over 25 winnaars zullen worden verdeeld. 

 • Hoofdprijs: grootste prijzenpakket handelaars + Eeklobon van 500 euro
 • 2de prijs: prijzenpakket handelaars + Eeklobon 250 euro
 • 3de prijs : prijzenpakket handelaars + Eeklobon 100 euro
 • 4de prijs tot 10de prijs: Eeklobon van 50 euro (totaal: 350 euro)
 • 11de tot 25e prijs : Eeklobon van 25 euro (totaal: 375 euro)

Heeft jouw zaak een jonger doelpubliek? We maken ook een prijs voor de allerkleinsten, dus laat dat jou zeker niet tegenhouden. 


Waar komt de vitrine? 

We gebruiken de vitrine van Markt 35, vlak naast de bushalte en tegenover het marktplein. Deze zal door een professionele etaleur helemaal in kerstfeer worden ingericht. Ook de vitrine daarnaast (voormalig Boetiek Chloë, nu gedecoreerd met een uiterst charmante houtvezelplaat en banner) geven wij een make-over, zodat de vitrine een mooi uitzicht krijgt. De gevulde kerstvitrine zal worden onthuld op 7 december 2021. 


Hoe lang loopt de actie? 

De actie loopt van zaterdag 11 december 2021 tot en met 9 januari 2022. 

Digitaal loket

Contact

Lokale economie

Adres
Industrielaan 2 , 9900 Eeklo
Tel.
09 218 28 91
GSM
0490 52 07 08
economie@eeklo.be
Vandaag
Nu gesloten
op afspraak 09:00 tot 12:30
Morgen
op afspraak 09:00 tot 12:30