Kersthandelaar 2022

Kerstactie Win de vitrine 2022

Ook in 2022 vullen we weer een hele vitrine met producten van Eeklose handelaars. We gebruiken hiervoor de vitrine van een leegstaand handelspand in het centrum van Eeklo. De inhoud van deze vitrine kunnen klanten winnen door stempels te verzamelen bij de deelnemende handelaars. Voor elke schijf van 5 euro gespendeerd bij een deelnemende handelaar, krijgt de klant een stempel. Een volle spaarkaart = 10 stempels = één deelname aan de actie. Hoe meer klanten spenderen, hoe meer ze kunnen deelnemen.

Wat verwachten we van onze sponsors?

Je sponsort een product uit eigen gamma. Daarmee krijg je de kans om eigen producten of diensten aan te prijzen

en in de vitrine te tonen. Een sponsorpakket moet voldoen aan volgende voorwaarden:

 • Een sponsorpakket moet bestaan uit een product of een tegoedbon uit uw zaak. Een kortingsbon of een andere aanbieding die de winnaar enkel kan innen bij aankoop van een ander product, worden niet toegestaan.
 • Gesponsorde producten die kunnen bederven, en dus geen volledige maand kunnen blijven staan in de vitrine, mogen ook gesponsord worden. Ze zullen op een alternatieve manier worden uitgestald in de vitrine.
 • Kan je geen product of dienst aanbieden maar wil je toch sponsoren? Dat kan ook. Dan zal in naam van jouw bedrijf één of meerdere Eeklobonnen, met jouw logo en naam, voor het gesponsorde bedrag in de prijzenpot komen. Zo toon je je als bedrijf solidair met de lokale handelaars en wordt jouw bedrijf ook meegenomen in de promotie/communicatie.

Wat krijgen onze sponsors daarvoor terug?

Voor elke sponsoring ontvang je:

 • Een onkostennota voor de waarde van je sponsoring
 • Promo op het scherm in de te winnen vitrine
 • Vermelding op wedstrijdpagina op website eeklo.be
 • Als je een product (of bon) sponsort met een waarde gelijk aan of groter dan 200 euro, komt jouw logo prominent  op de communicatie rond de kerstactie
 • Een poster op A3 of A2 formaat of een herkleefbare raamsticker (naar keuze)
 • Stempelkaarten (om mee te geven met de klanten)
 • Stempel met het logo van de kerstactie om kaarten af te stempelen (kleine stempel en/of grote stempel, om kaart in één keer te stempelen)
 • Kerstlichtjes te gebruiken indien gewenst (1x 20 m)
 • Deelname aan de actie 'beste Kerstdecor': onder alle deelnemende handelaars worden de drie mooiste kerstvitrines/kerstdecoratie/ kerstinterieurs bekroond met prijzen. 

Belangrijk: Ondanks alle pogingen om bomen te voorzien die zowel groot, breed en stabiel genoeg zijn, en die in pot kunnen overleven, worden we elk jaar geconfronteerd met omvergevallen bomen, die zorgen voor een slordig straatbeeld, en massale boomsterfte. Er werd dan ook beslist om geen kleine kerstbomen meer te voorzien. De grote kerstboom op de Markt en in Balgerhoeke komen uiteraard wel terug en er komt extra kerstverlichting bij in onze stad.

Beste Kerstdecor

Iedere kerstsponsor neemt automatisch deel aan de wedstrijd 'Beste Kerstdecor'. Onder alle deelnemende handelaars kiezen we de drie mooiste kerstvitrines, kerstdecoratie of kerstinterieurs. Het 'Beste Kerstdecor 2022' wint een Eeklobon van 500 euro, plaats 2 en 3 winnen respectievelijk 250 en 150 euro. 

Hoe lang loopt de actie? 

De actie loopt van donderdag 1 december 2022 tot en met woensdag 4 januari 2023. 

Hoe deelnemen? 

Schrijf je in  en wordt één van onze kerstsponsors. 

Contact

Lokale economie