Kerstshoppingfestival 2023 - deelname handelaars

Kerstactie van 1 december 2023 t.e.m. 5 januari 2024

Sponsordossier kerstshoppingfestival.pdf12,7 Mb(pdf)

WIN DE VITRINE!

Ook in 2023 vullen we weer een hele vitrine met producten van Eeklose handelaars. We gebruiken hiervoor de vitrine van een leegstaand handelspand in het centrum van Eeklo. De inhoud van deze vitrine kunnen klanten winnen door stempels te verzamelen bij de deelnemende handelaars. Voor elke schijf van 5 euro gespendeerd bij een deelnemende handelaar , krijgt de klant een stempel. Een volle spaarkaart = 10 stempels = één deelname aan de actie. Hoe meer klanten spenderen, hoe meer ze kunnen deelnemen.

WAT VERWACHTEN WE VAN ONZE SPONSORS?

Je sponsort een product uit eigen gamma. Daarmee krijg je de kans om eigen producten of diensten aan te prijzen en in de vitrine te tonen. Een sponsorpakket moet voldoen aan volgende voorwaarden:

  • Een sponsorpakket moet bestaan uit een product of een tegoedbon uit uw zaak. Een kortingsbon of een andere aanbieding die de winnaar enkel kan innen bij aankoop van een ander product, worden niet toegestaan.
  • Gesponsorde producten die kunnen bederven, en dus geen volledige maand kunnen blijven staan in de vitrine, mogen ook gesponsord worden. Ze zullen op een alternatieve manier worden uitgestald in de vitrine.
  • Kan je geen product of dienst aanbieden maar wil je toch sponsoren? Dat kan ook. Dan zal in naam van jouw bedrijf één of meerdere Eeklobonnen, met jouw logo en naam, voor het gesponsorde bedrag in de prijzenpot komen. Zo toon je je als bedrijf solidair met de lokale handelaars en wordt jouw bedrijf ook meegenomen in de promotie/communicatie.
  • Stad Eeklo en de Economische Raad slaan dit jaar de handen in elkaar om een stad vol kerstbeleving te creëren. Daarom vragen we dit jaar ook een kleine bijdrage voor de kerstmarkt (een grote bijdrage wordt uiteraard ook erg geapprecieerd).

Kerstmarkt 2023

IS ER OOK NOG IETS TE DOEN IN EEKLO?

Jazeker! 2023 luidt de glorieuze terugkeer van onze Eeklose kerstmarkt in! Na de herfstinvulling van het marktplein organiseert de Economische Raad er met ondersteuning van Stad Eeklo van 21 tot en met 24 december en van 28 tot en met 31 december 2023 een kerstmarkt waar gezelligheid je rond de oren wordt geslagen.

Gedurende 8 kerstdagen vol muziek, ambiance, licht en kerstgekte, wordt Eeklo the place to be om je kerst- en eindejaarsboodschappen te doen. Draag jij Eeklo een warm hart toe en wil je als ondernemer prominent te zien zijn in onze kerstcommunicatie? Kies dan één van onze sponsorpakketten en help ons onze markt om te toveren tot de gezelligste kerstmarkt van Vlaanderen!

Een afterworkparty, laatavondshopping op zaterdag 23 december en zaterdag 30 december , met kerstelfjes, steltenlopers, kersttraktaties en nog heel veel meer. All we need for Christmas is you!

Contact

Lokale economie

Adres
Industrielaan 2 , 9900 Eeklo
Tel.
09 218 28 91
GSM
0490 52 07 08
economie@eeklo.be
Vandaag
Nu gesloten
open van 09:00 tot 12:30 14:00 tot 16:00
Morgen
open van 09:00 tot 12:30