Kidsgids

Om het vrijetijdsaanbod voor kinderen in de stad Eeklo overzichtelijk te houden, kiest het stadsbestuur om voor elke schoolvakantie een Kidsgids te ontwerpen. In de Kidsgids vind je een overzicht van de activiteiten van de jeugddienst, sportdienst, sportverenigingen, cultuurdienst, bibliotheek en buitenschoolse kinderopvang tijdens de schoolvakanties. Zo weet je steeds welke leuke activiteiten je kinderen in de vakantie kunnen doen.

Je kan de meeste recente kidsgids steeds op deze webpagina vinden. Wens je je echter steeds als de eerste in te schrijven voor de activiteiten voor je kinderen, dan kan je de Kidsgids ook gratis ontvangen via e-mail.

Abonneer je op de Kidsgids

Kidsgids zomer 2021

Onze diensten en Eeklose verenigingen slaagden er om meer dan 80 activiteiten voor jouw kinderen te organiseren verspreid over de hele zomer. En dit in coronaveilige omstandigheden.

kidsgids_zomer2021_kleuter.pdf2,7 Mb(pdf)

In de Kidsgids voor de kinderen van de lagere school staat verkeerdelijk bij de daguitstappen op donderdag dat de gewone GEKKO-werking niet doorgaat. Je kan wél inschrijven voor de gewone werking op donderdag.

kidsgids_zomer2021_LJ.pdf2,6 Mb(pdf)

kidsgids_zomer2021_MB.pdf2 Mb(pdf)

Contact

Jeugddienst

Adres
Kerkstraat 121 , 9900 Eeklo Jeugdcentrum Kubiek
Tel.
09 218 29 20
jeugd@eeklo.be
Website
http://www.eeklo.be/jeugd
Vandaag
Nu gesloten
Gesloten
Morgen
Gesloten

Contact

Sportdienst

Adres
Burg. Lionel Pussemierstraat 157 , 9900 Eeklo Sportpark
Tel.
09 377 61 27
sport@eeklo.be
Vandaag
Nu gesloten
open van 09:00 tot 12:00
Morgen
Gesloten

Contact

Stad Eeklo - Kidsgids