Wat is LINK?

Wat is LINK?

Kom je obstakels tegen op je pad die je (momenteel) niet weet op te lossen? Ben je opzoek naar advies, ondersteuning of gewoon een luisterend oor? Of loopt je plan niet zoals je wilt? Samen met LINK bekijken we wat we kunnen doen!

Het project LINK is er voor alle jongeren tussen de leeftijd van 16 & 26 jaar en hun netwerk. Het is bedoelt voor jongeren die een link hebben met Eeklo (jongeren waarvan hun toekomst/netwerk/… in Eeklo ligt), maar die geen duurzame link hebben met een opleiding, onderwijs, werk, welzijn, enzovoort. 

Samen met deze jongeren gaan we aan de slag om de obstakels op hun paden te overwinnen. Dit doen we met, voor en door de jongere op hun eigen tempo. 

Hoe kan je bij ons terecht?

Denk je dat je misschien samen wilt werken met ons om jouw obstakels te overwinnen? Neem dan contact met ons op via onze contact gegevens. Ruth en Djavo proberen dan zo snel mogelijk te reageren op jouw vraag en een ontmoetingsmoment in te plannen. Je hoeft hiervoor niet perse uit je kot te komen. Wij komen met veel plezier op de plaats waar jij je het veiligst en comfortabelst voelt.

Hoe kan je een jongere aanmelden?

Ben je een vriend, ouder, school, sportvereniging of andere organisatie die bezorgd is over een jongere, dan kan je altijd contact opnemen met ons. We verkiezen dat dit gebeurt in samenspraak met de jongere of dat de jongere tenminste op de hoogte wordt gebracht van de aanmelding.

Wanneer je contact met ons opneemt, bekijken we jouw aanmelding van de jongere. We zoeken zo snel mogelijk samen met de jongere en jou uit hoe we een eventuele samenwerking kunnen opzetten.

Onze deur staat altijd open! Voor de nieuwe jongeren maar ook voor de jongeren waarmee we al hebben samengewerkt.

Hier kan je een jongere aanmelden

Contactgegevens

Aanmelden kan telefonisch, per mail of via de sociale media kanalen.

        Ruth 0473.52.72.77 – Ruth van Groep Intro (FB & IG)  

        Djavo 0471.44.42.55 – Djavo Jongerenwerker (FB, IG & Snapchat)

     

Heb je andere vragen over het project? Neem dan contact op met Djavo Sesselle of Ruth Crabbe via bovenstaande contactgegevens.

Je kan Djavo altijd bellen!

Contact

LINK

Naar top