Link-medewerkers

Ruth Crabbe - Groep INTRO vzw

Ik ben Ruth, trajectbegeleider bij Groep INTRO vzw. Samen met Djavo sta ik in voor het ESF project LINK. Daarin wil ik jongeren ondersteunen op weg naar zelfstandigheid en kunnen ze bij mij terecht voor een luisterend oor. Als we beslissen om een traject aan te gaan, probeer ik vooral aan de slag te gaan vanuit de eigen motivatie en te focussen op oplossingen voor obstakels die er zijn.

Binnen Groep INTRO vzw geef ik ook assertiviteitstraining binnen het welzijnsproject NAFT. Dat is in samenwerking met de scholen en het CLB. Ook hou ik me bezig met de ontwikkeling van een buurtwerkplek “Atelier P.” en vorming in de vrije tijd.

Je mag me altijd contacteren via 0473 52 72 77 of door op mijn naam te klikken en me te mailen. Daarnaast kan je me ook altijd een berichtje sturen via Facebook.

Djavo Sesselle - OCMW Eeklo 

Ik ben Djavo, de projectmedewerker jongerenparticipatie en -welzijn van het OCMW Eeklo. Kort gezegd de jongerenwerker van het OCMW.  Samen met Ruth ben ik medeverantwoordelijk voor het ESF project LINK. Dit betekent dus dat alle jongeren tussen de ±16 & ±26 jaar, die een link hebben met Eeklo, bij mij terechtkunnen met al hun vragen en bezorgdheden. Zo trotseren we samen de obstakels die je kunt tegenkomen op weg naar je doelen. 

Je kan mij omschrijven als een enthousiaste, leergierige babbelaar met een passie voor jongeren en sport. Als je me niet op mijn bureau kunt vinden, hang ik waarschijnlijk ergens rond in Eeklo met een van mijn gasten. 

Je kan me bereiken via 0471 44 42 55 of via mijn vast nummer 09 376 71 63. Maar daarnaast kan je me ook altijd een berichtje sturen via Facebook, Instagram of door op mijn naam te klikken en me een mailtje te sturen.   

Digitaal loket

Of zoek je?

Contact

LINK