Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / mobiliteit&werken / parkeren / Parkeer voor zorg

Parkeer voor zorg

Sinds 1 augustus 2018 kan u voor korte tijd uw plaats voor de inrit of garagepoort laten gebruiken door een zorgverstrekker. Hierdoor verliest de zorgverstrekker minder tijd bij het zoeken naar een parkeerplaats en kan deze dichter bij de zorgbehoevende parkeren.

Wat?

De zorgverstrekker mag enkel gebruik maken van de plaatsen voor een inrit of garagepoort die worden aangeduid met een parkeer voor zorg-sticker. Men mag er parkeren met een geldige parkeerkaart én parkeerschijf. Het parkeren duurt maximum 30 minuten en dit tussen 6 en 23 uur.

 

Ontdek hier het volledige reglement.

 

Heeft u interesse? Vanaf 1 augustus 2018 kan u een aanvraag indienen

 

Bij interesse kan u een aanvraag indienen, zie verder. Een aanvraag geeft geen garantie op het verkrijgen van een sticker of kaart. De dienst mobiliteit zal iedere aanvraag bekijken en beslissen indien er een  sticker of kaart kan worden toegekend.

 

U heeft een ruimte voor uw inrit of garage 

U kan als inwoner van Eeklo er voor kiezen om een zorgverstrekker gedurende 30 minuten voor uw inrit of garagepoort te parkeren. Heeft u interesse? Dan kan u via dit aanvraagformulier een sticker aanvragen. Houdt er wel rekening mee dat uw adres op een overzichtskaart zal worden weergegeven.

Parkeer voor zorg - sticker 

 

U bent zorgverstrekker 

Bent u zorgverstrekker en wilt u graag gebruik maken van de mogelijkheid om (door met een sticker aangebrachte) inrit of garagepoort te parkeren? Dan kan u een parkeerkaart aanvragen via een online formulier.

Parkeer voor zorg - kaart

 

 

Heeft u geen interesse meer?

U kan zich afmelden voor 'Parkeer voor zorg' via een online formulier

 

 

mobiliteit

Stadskantoor

Industrielaan 2

9900 Eeklo

 

tel. 09 218 28 10

e-mail: mobiliteit@eeklo.be 

mobiliteitsambtenaar: Nicole Verbruggen

 

Eeklo op Facebook - @stadEeklo op Twitter

 

open elke werkdag van 9 tot 12.30 uur en op woensdag van 14 tot 16 uur 

 

Grote kaart


Zoeken