My Local Job

In Eeklo is het goed leven, wonen en werken. Stad Eeklo biedt daarom een helpende hand in de zoektocht naar lokaal werk of lokale werknemers. Ben je een bedrijf of organisatie op zoek naar versterking? Registreer hieronder je bedrijf of organisatie, vul je gegevens in en plaats je vacature online. 

Je kunt jobs posten voor alle soorten contracten en werknemers: dagcontracten, voltijdse of deeltijdse werknemers, gelegenheidsmedewerkers, zelfstandigen, stagiairs, duaal leren, flexijob(ber), studentenjobs, vrijwilligerswerk… 

De abonnementskosten neemt Stad Eeklo voor zijn rekening. Download dus de My Local Job-app, en maak er gratis gebruik van. (Android of Apple) Als werkzoekende kun je met de app door de vacatures bladeren en hoef je enkel te swipen om je kandidaat te stellen. Bedrijven en organisaties kunnen met de app onmiddellijk hun kandidaten zien en contacteren. 

Heb je een vraag bij het gebruik van My Local Job?

Dan kan je contact opnemen met de helpdesk van My Local Job via mail op support@mylocaljob.be of telefonisch op 0471 91 21 56. 

Wil je meer weten? 

Registreer je als werkgever op www.mylocaljob.be/city/eeklo

Op zoek naar een job? Studentenjob? Flexijob? Vrijwilligerswerk? Scan de QR-code, download de app en start je zoektocht nog vandaag. 

Een eenvoudige handleiding vind je onderaan deze pagina. 

Contact

Lokale economie

Adres
Industrielaan 2 , 9900 Eeklo
Tel.
GSM
Vandaag
Nu gesloten
Open van 09:00 tot 12:30
Morgen
Open van 09:00 tot 12:30
Naar top