Nieuwe handelszaken in Eeklo worden Vlammende starters

Gepubliceerd op maandag 20 mrt 2023 om 12:03

Op korte tijd is stad Eeklo enkele mooie, nieuwe zaken rijker. Een trend die we graag verderzetten in 2023. Daarom start Eeklo de campagne ‘Vlammende starter’. Elke starter krijgt vanaf nu een starterspakket met nuttige informatie en een ‘Vlammende starter’-sticker.

Met het starterspakket wil de stad zijn starters beter informeren over de mogelijkheden die ondernemers in Eeklo hebben en de ondersteunende maatregelen die er zijn. Ondernemers kunnen zo worden geholpen met het vinden van subsidies of dat duwtje in de rug krijgen als het financieel niet onmiddellijk vlot gaat; in contact worden gebracht met organisaties die hen kunnen helpen met businessplannen en marketingstrategieën; op de hoogte blijven van acties waarmee ze hun zaak kunnen promoten; hun zaak betere digitale zichtbaarheid geven; begeleid worden in hun zoektocht naar extra personeel en nog veel meer.

De nieuwe ondernemer zal ook duidelijker in het straatbeeld te zien zijn. Elke nieuwe zaak krijgt een ‘Vlammende starter’-sticker. Zie je deze sticker hangen? Dan weet je dat daar vanaf nu iets nieuws te ontdekken valt!

In maart mogen Base&Bounce, Biscuit Nathalie, New York Burger, Bonnie&Clyde en La Vie en Roos alvast de eerste stickers en starterspakketten ontvangen.

Nieuwe handelszaken in Eeklo die in 2023 zijn gestart en ook een starterspakket willen ontvangen, kunnen een mailtje sturen naar de dienst lokale economie.