Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2017 / november 2017 / De Sint komt naar Eeklo

De Sint komt naar Eeklo

De Sint is op doortocht in ons land en kan hierbij uiteraard de stad Eeklo niet vergeten. Op zaterdag 18 november 2017 brengt de Sint met zijn pieten naar jaarlijkse traditie een bezoek aan onze stad.

 

De eerste intrede in onze stad gebeurt per boot. De Sint komt toe in de Eeklose Jachthaven om 13.30 uur. Hij wordt er officieel verwelkomd door de burgemeester en schepenen en het bestuur van jachtclub vzw Eyck. De Sint neemt alvast even de tijd om met de kinderen te praten en hun tekeningen in ontvangst te nemen.
 
Nadien vertrekt de Sint naar de evenementenhal. Omstreeks 14.30 uur krijgt iedereen de kans om bij hem persoonlijk langs te gaan met een tekening, voor een foto of voor een kort gesprekje. Elk kind ontvangt voor het dappere bezoek een geschenkje!
 
Tussendoor zorgen de pieten, animatoren en de medewerkers van de jeugddienst voor randanimatie met springkastelen, schminken, glittertattoos en een kleur- en tekenhoek. Ondertussen genieten de (groot)ouders van een drankje. Om 14.45 uur start er ook een voorstelling van meespeeltheater KNIP.
 
Er zijn nog veel kinderen die de Sint de volgende weken moet bezoeken. Daarom eindigt het Sintfeest om 17.30 uur.
 
Het feest is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Inschrijven kan tot en met  woensdag 15 november 2017 via de website www.eeklo.be/sintfeest of op de jeugddienst.


MEER INFO & INSCHRIJVEN
GRATIS! - inschrijven is noodzakelijk via: eeklo.be/sintfeest
stedelijke jeugddienst
jeugd@eeklo.be - tel. 09 218 29 20
Kerkstraat 121, Eeklo

 

AFFICHEsinterklaas2017 

Gerelateerd nieuws
sinterklaas


Zoeken