Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2018 / februari 2018 / 5 jaar jeugdcentrum Kubiek

5 jaar jeugdcentrum Kubiek

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2018 vieren we feest!

Op vrijdag 9 februari en zaterdag 10 februari wordt in het jeugdcentrum een spetterend feestweekend georganiseerd.

 

Startschot op vrijdag 9 februari om 16 uur: Een toffe afterworkparty waarbij de verschillende partners, vrijwilligers, buurtbewoners, het Eeklose jeugdwerk én natuurlijk de jongeren zelf worden bedankt voor de jarenlange samenwerking en de mooie projecten die men met en voor jongeren gerealiseerd heeft. Een gratis hapje en drankje worden aangeboden en men kan zich amuseren met discobaar Berre & Jerre. Hierna zet men het weekend swingend verder met een optreden van The Moonlovers en Diedjé Guytaar.

 

Zaterdag 10 februari, tijdens de gezinsnamiddag van 14 tot 17 uur, worden de kinderen omgetoverd tot heuse feestbeesten met gekke kapsels & tattoos van Theater Savooi. Er is ook een interactieve muziekworkshop met Mike Claeys. Naast het feesten is er ook ruimte om het creatieve ‘ik’ te ontdekken met knutselactiviteiten, volksspelen en ballonplooien met Clown Tyno. 

 

Zaterdagavond 10 februari start (hiphop)hooray vanaf 22 uur. Nederhoppers Ashafar en Pierrii komen de Eeklose jeugd van zijn sokken blazen. Het feest wordt aangewakkerd door Meetjeslandse DJ-kleppers Merlo, Yarne en Lereujs.

 

Vijf jaar jeugdcentrum Kubiek belooft een knalweekend te worden voor jong en oud. Alle activiteiten en optredens zijn gratis.

 

 

5 jaar Kubiek klein 


Zoeken