Direct naar hoofdmenu / zoekveld

De Sint komt naar Eeklo

De Sint is op doortocht in ons land en kan hierbij uiteraard de stad Eeklo niet vergeten. Op zondag 17 november brengt de Sint met zijn pieten naar jaarlijkse traditie een bezoek aan onze stad.

 

De eerste intrede in onze stad gebeurt per boot. De Sint komt toe in de Eeklose Jachthaven om 14 uur. Hij wordt er officieel verwelkomd door de burgemeester en schepenen en het bestuur van jachtclub vzw Eyck. De Sint neemt alvast even de tijd om met de kinderen te praten en hun tekeningen in ontvangst te nemen.

 

Nadien vertrekt de Sint naar de evenementenhal. Omstreeks 15 uur krijgt iedereen de kans om bij hem persoonlijk langs te gaan met een tekening, voor een foto of voor een kort gesprekje. Elk kind ontvangt voor het dappere bezoek een geschenkje!

 

Tussendoor zorgen de pieten, animatoren en de medewerkers van de jeugddienst voor randanimatie met springkastelen, schminken, glittertattoos en een kleur- en tekenhoek. Ondertussen genieten de (groot)ouders van een drankje. Om 15.15 uur start er ook een voorstelling van meespeeltheater KNIP.

 

Er zijn nog veel kinderen die de Sint de volgende weken moet bezoeken. Daarom eindigt het Sintfeest om 17.30 uur.

 

MEER INFO & INSCHRIJVEN
Het feest is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Inschrijven kan tot en met woensdag 8 november via de website www.eeklo.be/vrijetijd of op de jeugddienst (Kerkstraat 121).

 

sinterklaas2019-1

Gerelateerd nieuws
sinterklaas

Gerelateerd nieuws
sint


Zoeken