Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2019 / Groepsaankoop zonnepanelen 2019

Groepsaankoop zonnepanelen 2019

Groepsaankoop zonnepanelen 2019

 

 

 

Facebook post 1 (2)

 

 

 

De Provincie Oost-Vlaanderen organiseert voor de vierde keer een groepsaankoop zonnepanelen. Zonnepanelen plaatsen is een duurzame keuze die bijdraagt aan een klimaatgezond Oost-Vlaanderen. Zonnepanelen zijn ook een interessante investering, die meer opbrengt dan je spaargeld op de bank. Door samen naar de markt te stappen, krijgen we een scherpere prijs voor de aankoop en de plaatsing van zonnepanelen.

 

Hoe werkt de groepsaankoop?

 

1. Inschrijven: je kan vanaf 1 april tot en met 7 mei gratis en vrijblijvend inschrijven.

2. Veiling: op 8 mei vindt de veiling plaats. Enkel leveranciers die het kwalificatieproces met positief resultaat hebben doorlopen, mogen deelnemen aan de veiling en hun scherpste prijs bieden.

3. Persoonlijk voorstel op maat: vanaf 28 mei ontvang je een persoonlijk voorstel op basis van jouw inschrijvingsgegevens met een indicatie van jouw rendement.

4. Jij kiest! Vind je het aanbod interessant? Alleen dan accepteer je het persoonlijk voorstel voor 5 juli.

5. Installatie: Je gegevens worden doorgestuurd naar de winnende leverancier. Na een inspectie van je dak, zal jouw zonnepanelensysteem geïnstalleerd worden. We streven ernaar om alle installaties af te ronden voor 1 februari 2020.

 

Wie kan deelnemen?

 

Alle inwoners van Oost-Vlaanderen die eigenaar zijn van het dak, of huurders die expliciete toestemming hebben van de eigenaar kunnen deelnemen. Ook als zelfstandige, kleine of middelgrote onderneming (KMO) of vereniging van mede-eigenaars (VME) kan je je inschrijven.

 

Waarom kiezen voor de groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie?

 

Je krijgt een scherpe prijs en bespaart op je energierekening doordat we in groep aankopen.

·Je krijgt heldere, objectieve informatie en begeleiding van offerte tot werkende installatie.

·Je draagt bij aan een beter milieu.

We zorgen voor kwaliteit en controle van zonnepanelen en leveranciers.

 

Meer info

 

Voor meer informatie over dit initiatief, surf naar www.oost-vlaanderen.be/zonnepanelen, bel naar het gratis nummer 0800 26 803 (werkdagen van 9 tot 17 uur) of e-mail naar zonnepanelen@oost-vlaanderen.be.

 

 


Zoeken