Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2019 / ethias Cross Eeklo

ethias Cross Eeklo

zondag 8 september is er ethias Cross in Eeklo. De eerste cyclocross van het nieuwe seizoen!

 

Voor alle up-to-date info 

 

 

 

190903 affiche ethias cross 

 

Ethias cross: eeklonaars krijgen gratis zwembeurt bovenop toegangsticket

 

 

Het stadsbestuur kondigt met fierheid aan dat Eeklonaars een zwemticket krijgen bovenop hun toegangsticket voor de start van het veldritseizoen: de Ethias cross. Als Eeklonaar kan je dus eigenlijk voor 7 euro naar de cross gaan (één toegangsticket in het Verbauwenbad tarief Eeklonaar heeft een waarde van 3 euro). De Eeklonaar heeft er dus baat bij om een ticket in voorverkoop te kopen.

Op zondag 8 september is de Ethias Cross in Eeklo de openingswedstrijd van het internationale veldritseizoen. Vlak voor hun vertrek naar de wereldbekerwedstrijd in Amerika zullen topveldrijders al eens hun benen testen rond het Sportpark in Eeklo.

Eeklonaars die hun ticket voor eind 2019 voorleggen aan de balie van het Sportpark krijgen 1 gratis ticket voor het zwembad. Het ticket kan éénmaal ingeruild worden voor één zwembeurt en dit wordt geregistreerd.

Tickets voor de cross kosten € 10 per persoon in voorverkoop (aan de balie van het Sportpark of via de website https://ethiascross.be/eeklo/ ) of €12 euro aan de kassa. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen.

 

Dit alles wordt live uitgezonden op VTM. 


Zoeken