Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / 2019 / fotowedstrijd 'zomerse Eeklose foto'

fotowedstrijd 'zomerse Eeklose foto'

Het stadsbestuur organiseert een fotowedstrijd voor de mooiste zomerse Eeklose foto.

190704 fotowedstrijd 

 

 

De wedstrijd 'Zomerse Eeklose foto' is een organisatie van het stadsbestuur Eeklo.

 

Het volledige reglement vind je hier: (of klik om te downloaden) 

 

REGLEMENT FOTOWEDSTRIJD “ZOMERSE EEKLOSE FOTO”

“Zomerse Eeklose foto” is een organisatie van het stadsbestuur Eeklo.

Wie deelneemt, verklaart zich akkoord met onderstaand reglement.

Artikel 1. Organisatie

Dit reglement regelt de voorwaarden van “zomerse Eeklose foto”. Over het reglement wordt niet gecommuniceerd. De fotowedstrijd is toegankelijk voor iedereen, je hoeft niet in Eeklo te wonen. Een deelnemer die jonger is dan 18 jaar, moet over de uitdrukkelijke goedkeuring van zijn ouders beschikken. Deze goedkeuring wordt op verzoek van de organisatoren voorgelegd.

Iedereen die betrokken is bij het organiseren van de wedstrijd en bij de jurering van de foto’s is uitgesloten van deelname aan de wedstrijd.

Artikel 2. Opdracht

De opdracht van de wedstrijd is: neem een zomerse foto en plaats deze met de juiste hashtag (#) op Facebook.

Deelnemen aan de wedstrijd kan enkel via je Instagram- of facebookaccount. Om deel te nemen gebruik je bij je post de hashtags #zomerineeklo of #eeklobeach.

Foto’s die gepost worden met bovenstaande hashtags moeten aan alle hieronder vermelde voorwaarden voldoen:

·De gefotografeerde locaties moeten in Eeklo gelegen zijn.

·De beelden mogen niet strijdig zijn met de openbare orde of goede zeden.

·De foto’s moeten origineel zijn

·De foto’s mogen niet bewerkt zijn

·Collages van verschillende foto’s komen niet in aanmerking

·De foto’s mogen geen data, tekst of emoticons bevatten

Elke deelnemer verklaart zich akkoord zijn foto’s, zonder bijkomende vergoeding, in originele resolutie ter beschikking te stellen voor reproductie in publicaties van het stadsbestuur.

De deelnemers waarborgen de authenticiteit van hun foto’s. Elke poging tot fraude leidt tot uitsluiting uit de wedstrijd. Door deel te nemen aan de wedstrijd, bevestigen de deelnemers dat zij het auteursrecht genieten over de ingezonden foto’s. Bovendien bevestigen zij de toestemming te hebben bekomen van alle personen die eventueel op de foto voorkomen. De deelnemers ontslaan de organisator van elke vordering inzake het auteursrecht, de intellectuele eigendom of het beeldrecht. Door deelname aan de wedstrijd draagt de deelnemer de auteursrechten op de betreffende foto’s over aan het stadbestuur. De foto’s kunnen door de stad Eeklo gebruikt worden voor communicatiedoeleinden, mét naamsvermelding.

Artikel 3. Jury en selectie van de foto’s

De jury die zal instaan voor de beoordeling van de foto’s, wordt samengesteld door de organisator en bestaat uit de redactie van het Eikenblad. Tegen de selectie van de jury is geen verhaal mogelijk. De belangrijkste criteria waarop zal worden gequoteerd zijn: - originaliteit; - esthetiek; - de emotie die het beeld uitstraalt; - in acht nemen van het voorgenomen doel en de regels zoals bepaald in artikel 2.

De jurering zal gebeuren via een participatieplatform (poll op facebookpagina van Stad Eeklo.)

Foto’s gepost op facebook of Instagram tussen 1 juli 2019 en 30 september 2019 met gebruik van 1 van de hashtags komen in aanmerking.

Artikel 4. Prijzen

Er zijn vier winnaars:

·de persoon met de beste foto ontvangt een WieKiebon ter waarde van 100 euro

·de tweede plaats ontvangt een WieKiebon ter waarde van 75 euro

·de derde plaats ontvangt een WieKiebon ter waarde van 50 euro

·de vierde plaats ontvangt een WieKiebon ter waarde van 25 euro.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd en worden bekendgemaakt via www.eeklo.be, het Eikenblad en de facebookpagina fb.com/eeklo

Artikel 5. Geschillen

Door deel te nemen, aanvaardt de deelnemer alle voorwaarden van het reglement, evenals elke beslissing die de organisatoren treffen. In geval van misbruiken, misleiding of bedrog behouden de organisatoren zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken deelnemer(s) zonder meer van deelname uit te sluiten. Het stadsbestuur neemt geen verantwoordelijkheid in verband met verlies of beschadiging van bestanden. Het stadsbestuur heeft het recht controle uit te oefenen op het verloop van de wedstrijd, om deze in te korten of te verlengen, aan te passen of af te gelasten. Het stadsbestuur kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor deze aanpassingen. Iedere deelnemer verleent, door zijn loutere deelname, automatisch en onvoorwaardelijk de toestemming tot publicatie van zijn naam, adres en foto, alsook zijn identificatie als deelnemer en verzaakt aan alle rechten op dat gebied.

De initiatiefnemers kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden in geval van een klacht komende van een derde partij i.v.m. overtreding van de rechten of in geval van schade gelinkt aan het onderwerp of object van het deelnemende werk. In dergelijke gevallen zal de deelnemer elke verantwoordelijkheid onttrekken aan de initiatiefnemers en hen hiervoor vergoeden. 


Zoeken