Openbare verkoop

De biedingen zijn gesloten. De hoogste bieders worden in de week van 5 februari op de hoogte gebracht. De gelukkige kopers worden vriendelijk verzocht hun aankopen op te halen aan het Stadskantoor ten laatste op 29 februari

Stad Eeklo gaat over tot de openbare verkoop van diverse goederen. Het gaat om meer dan 150 loten. De lijst vind je onderaan in bijlage. 

Een bod uitbrengen kan op verschillende manieren: 

  • Door het online formulier in te vullen (maximaal 10 items per formulier). 
  • Door het Word-formulier in bijlage af te drukken en per post te versturen aan stad Eeklo ten aanzien van de aankoopdienst, Industrielaan 2 in Eeklo
  • Door het Word-formulier in bijlage af te drukken en af te geven aan de centrale balie van het Stadskantoor (Industrielaan 2) tegen ontvangstbewijs. Hier liggen ook een aantal afgedrukte exemplaren klaar. Het Stadskantoor is elke weekdag open van 9.00 uur tot 12.30 uur en op woensdagnamiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur. 
  • Door het Word-formulier in bijlage per mail over te maken aan aankoop@eeklo.be.

Het is mogelijk om de items persoonlijk te inspecteren tijdens een speciale kijkdag op zaterdag 20 januari. De kijkdag vindt plaats van 10.00 uur tot 16.00 uur aan het Stadskantoor. 

Biedingen worden geaccepteerd tot en met zondag 28 januari. Op die dag moeten we het formulier hebben ontvangen. Na het sluiten van de biedingen worden de hoogste bieders in de week van 5 februari op de hoogte gebracht. De gelukkige kopers worden vriendelijk verzocht hun aankopen op te halen aan het Stadskantoor ten laatste op 29 februari.

Wanneer je een bod uitbrengt, ga je akkoord met onze verkoopsvoorwaarden zoals beschreven op www.eeklo.be/voorwaarden-openbareverkoop en wens je het item te kopen in de staat waarin het zich bevindt.