Praten en ervaringen delen

Heb je nood aan een gesprek? Wil je ervaringen delen met lotgenoten? Of wil je er gewoon eens tussenuit in gezelschap van gelijkgestemden?

Bij de praatcafés vind je voor elk wat wils: het mantelzorgcafé in LDC Zonneheem, Praatcafé dementie, Praatcafés voor mensen met kanker en hun naasten. Voor als je thuis moeilijk weg geraakt is er de online praatgroep Mantelzorg.

Praatcafés

Heb je vaker nood aan een gesprek? Dan zit je goed bij de Goeiemorgentelefoon. Op regelmatige tijdstippen zal een vrijwilliger je opbellen om te horen hoe het met jou gaat en om een praatje te maken. 

Goeiemorgentelefoon

Bij de Mantelzorgtelefoon kan je praten met iemand die begrijpt wat je meemaakt. Je moet geen lid zijn van de mantelzorgvereniging om er gebruik van te maken. De nummers zijn bereikbaar tijdens de kantooruren.

Mantelzorgtelefoon

Huyse Nestelt is een inloophuis voor mensen met of na kanker, hun naasten en nabestaanden. Naast contact met lotgenoten, kan elke gast zich inschrijven voor één of meerdere activiteiten zoals: infoavonden, yoga, wandelen, bloemschikken, creatief schrijven, … Ook een gesprek is mogelijk.

Huyse NesTelt

Contact

Zorg en Ouderenbeleid

Adres
Zuidmoerstraat 136 , 9900 Eeklo Sociaal Huis
Tel.
09 376 71 70
buurtzorgconsulent@eeklo.be
Vandaag
Nu gesloten
op afspraak 09:00 tot 12:00
Morgen
open van 09:00 tot 12:00