Word een regioleverancier

Word een regioleverancier!

Aanbestedingen ontvangen was nog nooit zo gemakkelijk

Het nieuwe platform 'Regioleverancier' bundelt overheidsopdrachten van Oost-Vlaamse steden en gemeenten, streekintercommunales en andere semipublieke organisaties. Oost-Vlaamse bedrijven kunnen zich in enkele klikken registeren zodat ze nooit nog een aanbesteding zonder publicatieplicht hoeven te missen. Naar voorbeeld van Provincie Limburg, is dit platform een initiatief van UNIZO Oost-Vlaanderen, Provincie Oost-Vlaanderen en streekintercommunales DDS, Interwaas, SOLVA en Veneco. Lokale ondernemers worden zo onmiddellijk op de hoogte gebracht als een aanbesteding in hun eigen stad of provincie voor hen interessant is. 

Ook Stad Eeklo is geregistreerd als stad die zijn aanbestedingen en opdrachten vlotter wil aanbieden aan lokale leveranciers. 

Is dit enkel voor grote bedrijven? Nee, natuurlijk niet.
Voor onder andere acties en evenementen, KBO, sportactiviteiten en nog zoveel meer, gaan gemeentes ook op zoek catering, muziekinstallaties, voeding, decoratiemateriaal, relatiegeschenken, planten, verf, traktaties, knutsel-, sport- of EHBO-materiaal, bloemen, klusjesmannen, aannemers, architecten... noem maar op, we hebben er ooit een leverancier voor nodig. 

Laat er dus niets jou tegenhouden om je als bedrijf te registreren 

Contact

Lokale economie

Adres
Industrielaan 2 , 9900 Eeklo
Tel.
GSM
Vandaag
Nu gesloten
Open van 09:00 tot 12:30
Morgen
Open van 09:00 tot 12:30 & 14:00 tot 16:00
Naar top