Spreukenwandeling

De Plek, Stad Eeklo, Logo Gezond+ en Eerstelijnszone Meetjesland organiseren een spreukenwandeling van 1 tot 10 oktober.  Op verschillende plaatsen in Eeklo worden spreuken op het raam geschreven.  Via een uitgestippelde wandeling kun je er verschillende ontdekken in jouw stad.

Wat!? 

Doorheen de stad Eeklo zijn er verschillende veerkrachtige spreuken op ramen geschreven.  Via een wandeling die je zelf kan uitstippelen kun je die ontdekken. Je start de wandeling dus waar je zelf wil, en je bepaalt ook de afstand!  7 Spreuken bevatten een of meerdere groene letter(s) waarmee je een woord kunt vormen.

 Stuur dit woord door via dit antwoordformulier en maak kans op een Eeklobon ter waarde van 25 euro 

Spreukenwandeling route.pdf236,2 Kb(pdf)

Waarom?

Stress en tegenslag maken deel uit van ons leven en kunnen je soms serieus uit evenwicht brengen.  Veerkracht is het vermogen om terug te veren na tegenslagen en je aan te passen aan stress of negatieve veranderingen.   Je kan je veerkracht voor een stuk zelf versterken, maar ook de mensen rondom jou spelen hierin een rol.  We hebben allemaal nood aan verbondenheid en erkenning.  Jouw betrokkenheid bij anderen kan wonderen doen voor hun veerkracht!  Dus wandel mee en laat je inspireren door de veerkrachtige spreuken in jouw stad.

Meer info? Contacteer ons.

Griet De Paepe - 0475/ 76 23 90 - griet.depaepe@elzmeetjesland.be

Contact

Balie Sociaal Huis

Adres
Zuidmoerstraat 136 , 9900 Eeklo Welzijnscampus De Zuidkaai
Tel.
09 376 71 70
sociaalhuis@eeklo.be
Vandaag
Nu gesloten
open van 09:00 tot 12:00
Morgen
Gesloten