Theo

AVOND VAN DE EEKLOSE ONDERNEMER

Op zaterdag 8 oktober delen we opnieuw de THEO’s uit, de Trofees voor de Hedendaagse Eeklose Ondernemer.

Op deze avond reiken we de prijzen uit voor: 

 • De Theo/Thea: de ondernemer / onderneemster van het jaar
  Hiermee bekronen we de ondernemer die in de afgelopen 2 jaar de grootste impact op Eeklo heeft gehad, die het ondernemen in Eeklo een nieuwe boost heeft gegeven en onze stad prominenter op de kaart heeft gezet. 
 • De Neo-Theo: de starter van het jaar
  Welke nieuwe ondernemer (met vroegste inschrijfdatum 1 januari 2020 in het KBO) heeft een vliegende start genomen in onze stad? Welke starter is nu al onlosmakelijk met Eeklo verbonden of verrijkte ons aanbod? Wie wordt onze Neo-Theo? 
 • De Eco-Theo: de grootste inspanning op vlak van duurzaamheid
  We bekronen de onderneming die de grootste inspanningen leverde op vlak van duurzaamheid, en dat binnen of zelfs buiten de grenzen van zijn mogelijkheden. Wie zet in op korte keten? Wie investeerde in duurzame energie? Wie wordt de ambassadeur van verduurzaming in Eeklo? 

 • De Theo-Store: de winkel van het jaar
  Onze winkels hebben zo'n grote invloed op ons dagelijks leven, maar welke winkel liet bij onze inwoners de grootste indruk na? Wie onderscheidt zich door service en vriendelijkheid? Welke winkelier geeft net nog dat belangrijke tikkeltje meer voor zijn klanten? 
 • De Theo-Mobiel: marktkramer van het jaar
  Onze donderdagmarkt behoort tot één van de oudste markten in Vlaanderen en daar mogen we fier op zijn. Welke marktkramer behoort tot uw wekelijkse marktroute? Welke marktkramer kent zijn vak, producten en Eeklose klanten door en door? 
 • De Theofiel: Lifetime achievement award
  Deze award wordt uitgereikt aan een vaste waarde onder onze ondernemers, die al jaren, decennia of misschien al generaties lang vergroeit is met onze stad. Een kroon op het werk van jaren.
 • De Theo Flitser: Persprijs 
  Uit alle genomineerden kiest onze lokale pers hun favoriet om te bekronen met de persprijs. 

Wil je jouw favoriete onderneming nomineren?

Dan kan dat via dit formulier


Ben je trots op de vooruitgang die jouw onderneming heeft geboekt? Heb je een topbedrijf en vind je dat jullie recht hebben op één van deze trofeeën?

Nomineer dan hier jouw onderneming  


Nomineren kan nog tot en met 11 juli 2022. 

Wil je jouw onderneming in de kijker zetten op deze avond? Word dan sponsor van onze Theo's! Meer info vind je in onze sponsorbrochure (download onderaan deze pagina). 

Een organisatie van de Economische Raad Eeklo, in samenwerking met de stad Eeklo

Contact

Lokale economie

Adres
Industrielaan 2 , 9900 Eeklo
Tel.
09 218 28 91
GSM
0490 52 07 08
economie@eeklo.be
Vandaag
Nu gesloten
open van 09:00 tot 12:30
Morgen
open van 09:00 tot 12:30 14:00 tot 16:00