THEO 2024

Op 28 september 2024 maken onze Eeklose ondernemers terug kans op een THEO, een trofee voor de hedendaagse Eeklose ondernemer.

De categorieën:

  • De Theo/Thea, ondernemer of onderneemster van het jaar. Winnaar 2022: Hermie online
  • De Neo-Theo, trofee voor de beste starter. Winnaar 2022: Cil-Lou
  • De Eco-theo, trofee voor de grootste inspanning op vlak van duurzaamheid. Winnaar 2022: La Maryse
  • De Theo-store, winkel van het jaar. Winnaar 2022: Coiffee
  • De Theomobiel, marktkramer van het jaar. Winnaar 2022: De Volle maan
  • De Theo Flitser, persprijs. Winnaar 2022: Moments of Colour
  • De Theofiel, lifetime achievement. Winnaar 2022: Annie Vandewalle

Een onderneming slaagt dankzij zijn klanten en daarom kunnen alle inwoners hun stem uitbrengen op hun favorieten. Ben jij aangenaam verrast door een nieuwe zaak in Eeklo? In welke winkel voel jij je altijd welkom? Is er een marktkramer die jou elke donderdagmorgen naar onze donderdagmarkt brengt? Of wil je je steun aan een uitzonderlijke ondernemer geven? Stem dan op jouw favoriet!

Ben je zelf ondernemer en ben je trots op wat je hebt verwezenlijkt? Herken je jezelf in één van deze categorieën? Dan kan je uiteraard ook jezelf nomineren.

Alle genomineerden per categorie worden beoordeeld door een onafhankelijke en professionele jury aan de hand van strikte criteria.

De Theo’s 2024 zijn meteen ook de tiende editie van onze gala-avond voor ondernemers en in de afgelopen jaren zijn een heleboel sterke ondernemers bekroond, die een vaste waarde in Eeklo zijn geworden en gebleven. Daarom komt er dit jaar nog één extra categorie bij, de Theo All Star. Hiervoor hebben we de grootste jury van allemaal nodig, namelijk jullie.

Samen met een professionele jury, stemmen ook alle inwoners mee voor de onderneming die uit onze stad niet meer weg te denken is. Welke onderneming heeft volgens jou de grootste impact gehad in onze stad? 

Contact

Lokale economie

Adres
Industrielaan 2 , 9900 Eeklo
Tel.
GSM
Vandaag
Nu gesloten
Open van 09:00 tot 12:30
Morgen
Open van 09:00 tot 12:30 & 14:00 tot 16:00
Naar top