Thuiszorg Eeklo

Thuis is het toch zo goed maar er is altijd wel iets waar je hulp zou kunnen bij gebruiken. Wassen, plassen, de boodschappen doen, karweien opknappen… Een lekkere maaltijd, een proper huis of een onderhouden tuin. Thuiszorg Eeklo biedt de hulp die jij nodig hebt!

Thuiszorg Eeklo biedt een ruime waaier van hulpverlening aan. Ontdek onze dienst gezinszorg, de poets- en karweidienst en de Goeiemorgentelefoon via de link onderaan deze pagina.

Heb je interesse om tijdelijk of voor een langere periode van onze diensten gebruik te maken? Neem gerust contact met onze diensten voor alle info op maat van jouw vraag! Kom je liever persoonlijk langs voor een gesprek? Je vindt ons in het Sociaal Huis.

Werken bij Thuiszorg Eeklo

Ben je op zoek naar een boeiende werkomgeving met elke dag een nieuwe uitdaging? Ben je een echte teamspeler maar geniet je ook van het dagelijks contact met cliënten in hun eigen thuissituatie? Zoek je een job dichtbij huis en wil je voor de inwoners van Eeklo écht het verschil maken? Dan is werken binnen team Thuiszorg Eeklo misschien wel iets voor jou.

Onze vacaturepagina

Of ben je op zoek naar ...

Contact

Thuiszorg Eeklo

Adres
Zuidmoerstraat 136 , 9900 Eeklo De Zuidkaai
Tel.
09 376 71 70
thuiszorg@eeklo.be
Website
www.eeklo.be/thuiszorg
Vandaag
Nu gesloten
open van 09:00 tot 12:00
Morgen
Gesloten