Eeklo Trap't Af

Op vrijdag 8 september vindt voor de tweede keer het studentenfestival ‘(Eeklo) Trap’t Af’ plaats op de buitenterreinen van het Sportpark (Burg. Lionel Pussemierstraat 157). Tussen 15.30 uur en 00.00 uur geven talloze (lokale) artiesten het beste van zichzelf.

Voor een symbolische euro krijgen de jongeren toegang tot het festivalterrein en naast de vele DJ-sets en optredens, wordt er ook randanimatie voorzien voor jong en iets ouder.

Verschillende organisaties slaan de handen in elkaar om dit festival te realiseren: muziekclub N9, jeugdhuis De Route, de stedelijke jeugddienst, sportdienst en dienst evenementen, cultuurcentrum De Herbakker en Flandria Drinks. De stad financiert het evenement en zorgt ook voor materiële en personele ondersteuning. Ook de drie Eeklose secundaire scholen worden betrokken in Trap’t Af.

Het idee voor dit festival ontstond in de uitlopers van corona. Alle studies bewijzen dat jongeren mentaal het hardst getroffen zijn door corona. De diverse partners willen heel graag iets terug doen en konden met de ondersteuning van de stad uitpakken met een fantastisch evenement.

Kom dus op 8 september zeker het schooljaar mee aftrappen!

Contact

Jeugddienst

Adres
Kerkstraat 121 , 9900 Eeklo Jeugdcentrum Kubiek
Tel.
09 218 29 20
jeugd@eeklo.be
Vandaag
Nu gesloten
Gesloten
Morgen
open van 09:00 tot 12:00