Madd9

17:00 - 17:45 MADD9

Madd9 (geboreninBilzenin2003) is zonder twijfel een van de meest opvallende stemmen in de recente generatie hip-hop talent in België. Samen met zijn getalenteerde producer Preyas creëert hij een meeslepende mix van hip-hop, funk en neo-soul. Preyas 'beheersing van analoge synths en de kenmerkende Detroit-style hip-hop drums vormen een perfecte aanvulling op de aanstekelijke hooks en gelaagde verzen van Madd9.

Met een scherp gevoel voor muzikale combinaties weet Madd9 een uniek geluid te creëren dat de grenzen van het genre overstijgt. Zijn muzikale smaak en artistieke visie komen samen in een boeiende soundscape die zowel vernieuwend als herkenbaar is voor de liefhebbers van hedendaagse hiphop.

Madd9's opkomst binnen de Belgische muziekscene is niet te missen, en het is duidelijk dat hij zijn stempel drukt op de hiphopwereld met zijn unieke sound en onmiskenbare talent. Onlangs bundelde hij de krachten met toonaangevend label Beatville waar hij een plaats vindt naast gerenomeerde artiesten als Coely, Fahad Seriki (fka DVTCH NORRIS) en Yann Gaudeuille. Z’n eerste releases onder die nieuwe vlag, genaamd ‘Selfish en ‘Sanity’ werden enthusiast onthaald’. Over enkele weken lost de Soundtrackfinalist ‘Madd In Love’, de eerste EP van een tweeluik. Deel twee ‘Madd At Love’ zal later dit jaar nog uitkomen.

Music: 
Spotify: bit.ly/Madd9Spotify 
Youtubechannel: https://www.youtube.com/@Madd9fficial

Socials:
Instagram: https://www.instagram.com/madd9fficial
TikTok: https://www.tiktok.com/@.madd9
Facebook: https://www.facebook.com/madd9fficial
Twitter: https://twitter.com/Madd9fficial

Contact

Jeugddienst

Adres
Jeugdcentrum Kubiek Kerkstraat 121 , 9900 Eeklo
Tel.
Morgen
Open van 13:30 tot 16:00
Naar top