MICHAEL AMANI

13:40 - 14:30 MICHAEL AMANI

Toen Michael Amani in 2018 met zijn debutsingle ‘Feels Like I Do’ (1,5 miljoen streams) kwam, was hij daarmee niet alleen de eerste Belg ooit was die op het label van Martin Garrix mocht releasen, maar stond hij niet veel later ook in het voorprogramma voor Garrix tijdens zijn Ushuaïa residency in Ibiza. Sindsdien was Michael Amani te zien op alle grootste festivals, fuiven en open airs over België en de rest van de wereld. Met referenties zoals Tomorrowland, Ushuaïa (Ibiza), Balaton Sound, Sunrise, Route Du Soleil, Shalvata Club (Tel Aviv), Rock Werchter en veel, veel meer.

Eind 2019 kwam Michael Amani met zijn langverwachte festivalbanger “Shifting Gears” en dat maakte hem daarmee de enige Belgische artiest die ooit 2x op STMPD RCRDS kon releasen. Sindsdien kwam er ook support van namen zoals Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Sam Feldt, Hardwell en meer.

Dat Michael Amani één van de meest creatieve en innovatieve artiesten uit de scene is, bewijst hij maar weer eens tijdens de zwaarste periode voor de event sector in 2020. Naast het succes van zijn vlogs en Among Us video’s op Youtube, genereerde hij ondertussen al zo’n 15 miljoen+ views op Tiktok.

Helemaal opgeladen, vol enthousiasme en met een rugzak gevuld met nieuwe muziek is Michael Amani klaar om 2022 verder over te nemen.

Contact

Jeugddienst

Adres
Kerkstraat 121 , 9900 Eeklo Jeugdcentrum Kubiek
Tel.
09 218 29 20
jeugd@eeklo.be
Website
http://www.eeklo.be/jeugd
Vandaag
Nu gesloten
Gesloten
Morgen
open van 13:30 tot 16:00