Nina Black

20:00 - 21:00 NINA BLACK

Main stage

Al van toen ze een klein meisje was, was muziek en dansen altijd haar grootste passie. Ze danste een grote variëteit aan genres van hiphop tot ballet en latin. Geen wonder dat ze beslist heeft om een allround dj te worden! Deephouse, house, r&b, dancehall, moombathon, dance, ... Noem het maar, ze houdt ervan om het te spelen! En ook het publiek volgt haar daarin. Ze heeft het unieke talent om haar oneindige energie af te stralen op alle levende wezens die voorbij haar passeren en haar aan het werk zien achter de draaitafels.

Je zal direct merken dat ze een zeer sociale, jonge vrouw is die haar weg in het leven makkelijk vindt. Dat is de manier waarop haar ouders haar opgevoed hebben en ze is daar echt dankbaar voor! Ze stopte haar modelcarrière om haar te focussen op een hoger doel: MUZIEK! Nina's grootste drijfveer in het leven is zien hoe JIJ de tijd van je leven hebt en wetend dat het dankzij HAAR is! Ze is een kleine durfal en ze houdt ervan dit in haar set te laten doorschemeren.

Geloof ons als we zeggen dat ze NOOIT een dj-set zomaar laat voorbijgaan! Het is zalig om naar te kijken, maar let op: haar gekke spirit is besmettelijk. Haar naam mag dan wel zwart zijn... Haar muzikaal talent zal je wereld kleuren!

Contact

Jeugddienst

Adres
Kerkstraat 121 , 9900 Eeklo Jeugdcentrum Kubiek
Tel.
09 218 29 20
jeugd@eeklo.be
Vandaag
Nu gesloten
open van 13:30 tot 16:00